o inflamatie repetata a cailor respiratorii superioare poate fi semnul unei afectiuni alergice care poate pre-merge aparitia unui astm.Pentru desensibilizare,se poate folosi produsul naturist BETARAX-cps si siropul indian
Coughend.Se controleaza si starea de functionare a rinichilor,uneori ,cand acestia nu-si mai fac bine functia de eliminare a toxinelor prin urina,aceste deseuri toxice din metabolism,aleg o alta cale de eliminare,de cele mai multe ori,calea mucoasei respiratorii,pe care o inflameaza.O mucoasa gata inflamata e ca un ogor proaspat arat si pregatit pentru insamantare.O candida sau un stafilococ banal,ba chiar si alti oportunisti,se pot dezvolta nestingheriti,avand conditii optime de dezvoltare.Iata de ce ,dupa conceptia naturista,e foarte important ceea ce mananci(ESTI CEEA CE MANANCI),toxinele fiind generate de o hrana necorespunzatoare plus un ficat care nu mai face fata functiei de detoxifiere.
Din experienta mea,am constatat ca anumite sucuri(apa colorata si indulcita),contin un ceva iritant pentru faringe.Stiu ca sunt niste E-uri care sunt iritante,posibil acidul citric si fosforic,e treaba celor de la Protectia consumatorilor sa ia masuri.Toti copii cu probleme faringiemne sunt mari consumatori de sucuri cu ,,chimicale,,.Dupa dezvatarea de a mai consuma asemenea ,,porcarii,,puse in consum de masa de mari interese finaciare,problemele s-au atenuat de la sine.Necazul este ca oricat ar fi de bune si sanatoase sucurile naturale din fructe proaspete facute in casa cu un blender(se adauga miere si apa plata),gustul micutilor e pervertit pentru multa vreme de ,,minunatele,, arome sintetice ,,identic naturale,,.Insistati pana veti obtine rezultatul dorit,intr-o zi,cand vor realiza, o sa va multumeasca. Educatia pentru o viata sanatosa incepe in familie.Nu va asteptati ca o institutie sau O Autoritate de Medicina Preventiva,de exemplu,sa faca acest lucru in locul dumneavoastra..Strategiile privind sanatatea si situatia financiara,se stabilesc in consiliul de familie.Investiti in sanatate printr-o hrana bio,simpla si necontrafacuta.
Mesaj modificat de Administrator pe 2.07.2008