Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 08 Sep 2010, 10:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: stafilococ auriu ocular
MesajScris: 23 Noi 2009, 23:37 
Neconectat

buna ziua!am stafilococul auriu in ochi aparut probabil din cauza lentilelor de contact.este prezenta o durere in ochi de aprox 3 ani .am luat f multe tratamente dar nici unul nu a dat rezultate!aceasta durere este f deranjanta si ma ingrijoreaza foarte mult sa nu devina mai rau!stiti vreun remediu homeopat sau tratament naturist?va multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: stafilococ auriu ocular
MesajScris: 24 Noi 2009, 00:45 
Neconectat

Sotul meu a avut dureri ale globilor oculari.
A luat DROJIN - un antioxidant puternic, cu un continut mare de vitamine B.
Concomitent a luat si tinctura de BRANCA URSULUI - un vasodilatator care a permis circulatia sanguina in zona. Sangele a adus si aparatorii proprii ai organismului: leucocite, limfocite, interferoane alfa, beta, gama -fabricate exact contra germenului patogen existent in organism.

Eu am avut un inceput de urcior la o pleoapa - mi-a trecut cu o singura lingurita de tinc. de Branca ursului.

(Se poate detalia tratamentul daca e necesar. Toate afectiunile provin de la alimentatia acida, contrara caracterului acidobazic al fluidelor organismului - toate reactiile au loc intr-un mediu usor alcalin - deci se poate apela si la o detoxifiere alcalina).
Succes.

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]