Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 10:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sani
MesajScris: 19 Oct 2008, 15:30 
Neconectat

am auzit ca nu este bine sa porti sutien...e adevarat?

Sus

MesajScris: 26 Oct 2008, 02:27 
Neconectat

MAI FETELOR, CITESC DE APROAPE O LUNA TOT FELUL DE PARERI, FORUMURI, SFATURI DESPRE ACEST SUBIECT SI IATA CE CONCLUZIONEZ DACA IMI PERMITETI DESI SI EU AM DESTULE INTREBARI LA RANDUL MEU SI NU AFIRM DECAT CE AM CITIT SI EU LA RANDUL MEU NESTIIND CU SIGURANTA:tratamentul cu ceaiul de marar infuzie 2-3cani/zi nu este prea eficient probabil pt ca este prea slab,uleiul de marar pe post de masaj plus tinctura administrata oral 1 lingurita la 100ml apa de 3 ori pe zi functioneaza la foarte multa lume si merita incercat,iar tratamentul sublingual cu seminte marar este iarasi bun de preferat impreuna si cu alte seminte.
Mesaj modificat de autor pe 26.10.2008

Sus

MesajScris: 26 Oct 2008, 02:33 
Neconectat

de asemenea am inteles ca la masajul cu tinctura pot aparea cosuri sau neplaceri probabil pt ca este strict pt administrare orala,uleiul fiind pt masaj.cu siguranta tinctura nu interactioneaza cu anticonceptionalele,lucru care mi la confirmat si o farmacista.iata ce consecinte adauga unele fete nemultumite de tratamentul cu tinctura(informatii care nu sunt verificate si tind sa le ignor):retine lichidul in organism si formeaza cearcane+edeme la picioare,celulita,ingrasa,se revine la forma initiala dupa incetarea tratamentului,dezechilibru hormonal din cauza fitoestrogenilor puternici,sper din tot sufletul sa nu fie cazul pt ca vreau sa incerc aproape tot ce s-a discutat aici :)pupici

Sus

MesajScris: 26 Oct 2008, 02:49 
Neconectat

SI PT FETELE MAI MICUTE...sunteti absurde sa fiti disperate ca nu aveti sani frumosi daca nici nu ati ajuns la 18 ani...in timp se poate modifica organismul,sau poate este vorba de o crestere intarziata...nu exagerati cu probleme de genul asta de acum, mai asteptati, cine stie?daca nu...de abia atunci atacati problema!bafta si nu va suparati pe mine dar am vazut mesajul unei fetite de 11 ani foarte panicata si nu m-am putut abtine:emb:

Sus

MesajScris: 26 Oct 2008, 17:24 
Neconectat

Daca provoaca dezechilibru hormonal inseamna ca vor aparea cosuri?pt ca am probleme cu ele si nu vrea sa agravez situatia

Sus

MesajScris: 27 Oct 2008, 01:03 
Neconectat

deea dupa cum am spus acele informatii le-au spus niste tipe care au incercat prodesele astea si au avut efecte secundare dar din cate am vazut eu pe prospect nu scrie de asa ceva.deci e posibil sa iti apara cosuri, crede-ma ca si eu sunt speriata ca si eu am probleme cu acneea dar vreau sa incerc pt ca in egala masura pot sa ma trezesc cu niste sani frumosi,nu?hai sa fim optimiste si sa incercam...ele au fitoestrogeni puternici dar acestia fac si bine in majoritatea cazurilor :D succes!eu deocamdata iau ceai de marar,ulei din germeni de grau capsule si marar pulbere si ma dor sanii,poate ca incepe surpriza!

Sus

MesajScris: 28 Oct 2008, 15:59 
Neconectat

buna fetelor sunt de acord cu lizzie tratamentele astea ar trebui facute dupa ce v-ati inceput viata sexuala si aveti peste 19-20 ani si/sau ati alptat un copil sau doi .va spun din experienta am 2 copii;)sunt mandra de ei dar sunt foarte complexata de cum arat acum ,ma refer la sani si burta

Sus

MesajScris: 28 Oct 2008, 16:08 
Neconectat

pt. crissulina,eu am 25 de ani si te sfatuiesc sa mai astepti un pic vreo 2-3 ani cu sutienul ,in general e bine sa porti sutien,dar in cazul tau la 14 ani tu inca mai cresti,deci iti mai cresc si sanii si e pacat sa ii ascunzi intr-un sutien,din experienta itzi spun mandreste-te cu ei acum

Sus

MesajScris: 23 Noi 2008, 03:41 
Neconectat

salutare toata lumea.ce faceti?aveti noutati sau vesti bune?eu din pacate dupa o luna jumatate nu am niciun rezultat vizibil insa nici nu prea am timp sa iau pulberea de marar chiar de 4 ori/zi si ma masez cu superbust doar 10 min nu 30 ca nu e timp si rabdare de mai mult...dar asta e,continui pana la 3 luni dupa care am sa incerc dupa cum mi-a recomandar "farmacista mea fidela" contour ca se iau mult mai usor fiinca sunt capsule si sunt pe baza de supliment alimentar deci nu cred ca vor fi probleme.pt cele care vor sa ia ulei pt masaj superbust pot sa va spun ca masajul e f obositor si dupa ceva timp poate aparea o iritatie mica sub sani insa cu siguranta mi-a facut sanii mai fermi :P aveti grija de voi si numai bine!

Sus

MesajScris: 04 Dec 2008, 16:14 
Neconectat

am inceput cura cu breast+, am intrat in a doua luna si efect " zero" , voi continua deoarece am pastile achizitionate pt 3 luni, va tin la curent cu rezultatele

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]