|
Acum am citit pe forumul naturaplant despre mama unei domnisoare care sufera de o afectiune a scalpului si i-am recomandat cu sinceritate si bucurie Regivero, chiar daca nu sunt cadru medical, deoarece stiu ca nu poate avea efecte secundare, caci prezinta un grad redus de alergii, avand ingrediente naturale. Dar care este ideea care vreau sa o transmit echipei NaturaPlant? - Daca acest produs este asa de bun cum feedbackurile oamenilor o spun, si sunt asa multi oameni cu probleme de acest gen, ca mama acestei tinere domnisoare, de ce nu ati promova mai bine aceste produse pe site-ul dumneavoastra? toti ar avea de castigat: oamenii ar fi satisfacuti de niste produse cu adevarat bune iar dumneavoastra ati vinde mai bine.
Imi cer scuze daca am fost nepoliticos, nu intentionez sa critic politica dumneavoastra de promovare, a fost doar un gand care mi-a trecut prin cap cand am vazut atatia oameni cu probleme de par/ scalp si in acelasi timp atatia oameni incantati de rezultatele produselor REGIVERO!!!
Felicitari echipei Natura Plant! Faceti o treaba buna!
Cu stima,
Silviu Soitis
|