Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Probleme cu inima
MesajScris: 05 Noi 2006, 12:25 
Neconectat

Starea asta se poate datora si supararii, insa cel mai bine ar fi sa elimini o cauza organica.Adica, ar fi bine sa mergi sa-ti faci un control cardiologic si o electrocardiograma pentru a elimina posibilitatea unei astfel de afectiuni. Starile stresante, enervarea si supararea pot sa dea intepaturi si amorteli, precum si tahicardie (puls accelerat). Sanatate si nu te mai supara!:)Toate cele bune.

Sus

MesajScris: 19 Apr 2008, 13:00 
Neconectat

ma numesc adrian si am 18 ani cred ca si eu am probleme cu inima am dureri uneori in peipt si ma simt foarte rau cred ca imi creste tensiunea uneori ma inrosesc la fatza si simt ca imi bubuie capul dar nu mereu asta am si momente cand ma simt excelent de pot muta muntzii din loc intr-o zi am impinso masina si am lesinat la scurt timp , ianinte sa se intamplea sta ma simteam f bine...m-au dus la spital si aveam tensiunea 7 si ma imteam foarte rau mi-a facut nsuh ce tratament si mi-am revenit miraculos mi-au facut o electrocardiograma si mi-au zis ca nu am nimic la inima si ca nu stiu de ce am lesinat.. pana acuma am ami fsot la doctor cu astfel de probleme dureri in peipt picoare grele zvagnituri in urechi si uneori dureri dupa ceafaei intodeauna mi-au zis ca inima mea este sanatoasa dar ins chimb am o puternica spasmofilie amf acut tratament pt asta luni la rad dar parca e din ce in ce mai rau nsuhce sa fac va rog sa ma ajutati....

Sus

MesajScris: 24 Iul 2009, 19:03 
Neconectat

salut....ma cam inteapa pieptul......dar nu cand fac efort sau ceva de genul asta...cand ma odihnesc mai mult...sh nushtu de ce.....cred ca o sa ma duc ca sa fac un contro...cred ca este foarte bine...sh o sa-mi iasa din cap ideea ca am probleme cu inima...

Sus

MesajScris: 26 Iul 2009, 00:55 
Neconectat

sal am probleme cu inima de 1 an de zile ,simnt intepaturi in inima foarte dureroase sau ma scol noaptea din durere de inima imi bate asa de tare parca vrea sa-si ia zborul si aproape in fiecare noapte va rog ajutatima

Sus

MesajScris: 09 Iun 2010, 16:23 
Neconectat

Bray3N scrie:
Buna ziua sunt un pusti de 17 ani si am probleme cu inima...ma intapa foarte tare...de cele mai multe ori cand beau cola sau cafea...as dori sa imi dati si mie un sfat ce as putea sa fac... in afara de faptul sa renunt la cola si cafea ca am facut`o deja...

Buna.Consumul regulat de ulei de somon este benefic pentru functiile cardiace si a sistemului circulator, avand insa in aceeasi masura un rol important in toate functiile creierului si functiile retinei.Eu folosesc omega 3 +vitamina E la 120 cps ,pentru ca pot sa fac tot tratamentul.

Sus

MesajScris: 06 Aug 2010, 14:00 
Neconectat

Bray3N scrie:
Buna ziua sunt un pusti de 17 ani si am probleme cu inima...ma intapa foarte tare...de cele mai multe ori cand beau cola sau cafea...as dori sa imi dati si mie un sfat ce as putea sa fac... in afara de faptul sa renunt la cola si cafea ca am facut`o deja...

cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie pentru ca va sti cu siguranta ce ai.am avut si eu o problema asemanatoare insa eu aveam intepaturi puternice si inima imi batea foarte tare si am mers direct la centrul medical academica la doctorul doina dimulescu care m-a ajutat enorm si datorita dansei ma simt foarte bine acum.iti las fatele de contact de la academica,poate o sa ia nevoie.http://www.academica-medical.ro/contact.multa sanatate.

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]