Leonnid scrie:
Buna seara,
De 3 saptamani am luat apa cu argint coloidal, inainte aveam reticiente pentru ca am vazut si eu omul albastru insa prietena mea mi-a spus ca ei i-a facut foarte bine, a scapat de o alergie si mi-a pus pe youtube un interviu cu omul acela care spune cu gura lui ca si-a facut el acasa argint coloidal cica si de aia e asa.
M-a pus in contact cu o mica firma producatoare din Romania care, spuneau ei, tocmai primisera notificare si sunt singurii din romania care au o astfel de notificare pentru ca e foarte bun calitativ produsul.
Vreau sa va spun ca am avut niste probleme mari, nu pot sa va explic ce, doar ca nici un tratament nu a tinut. Am luat argintul doar de gura prietenei, asa pentru ea. Acum sunt super ok!!!
Bine inteles ca am verificat!
Pe scurt e argint electrocoloidal ionic cu particule de argint pur 99,99% extrem de mici, de 0,5-4,5 nanometri facut dupa o metoda ruseasca si cica e cel mai bun din Europa pentru ca au particulele cele mai mici. Adevarul e ca din tot ce am vazut pe site-uri au particule mult mai mari dar nu stiu daca acesta ar fi un criteriu. Cert e ca treaba functioneaza! Asta celor care sunt fani alopati! Nu zic ca toti acestia cu naturismul lor stiu ce vorbesc dar cu siguranta sunt unii care chiar au habar.
A, pretul e 15 lei sticluta de 200ml si am luat 30ml pe zi. Bafta si sa fim cu totii sanatosi!
Da-mi te rog adresa de unde ai luat argint coloidal,please.Marinaclau