Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu Argint Coloidal
MesajScris: 22 Iun 2009, 23:28 
Neconectat

Apa cu Argint Coloidal, este f.buna si se comanda online direct de pe site.
Are efecte exceptionale.

Sus

MesajScris: 23 Iun 2009, 00:07 
Neconectat

:emb:Este o sigura companie ce comercializeaza apa de argint coloidal, compania Udovicici, si comenzile se fac numai online.Eu am comandat apa de argint coloidal, si astept sa o primesc.Voi reveni cu noi mesaje, dupa ce voi primi coletul.

:roll:Sanatate tutror, sa aveti incredere, are efecte miraculoase vindecatoare. :roll:

Sus

MesajScris: 07 Iul 2009, 00:05 
Neconectat

buna seara,
Am primit coletul, Apa Cu Argint Coloidal, sunt 2 sticle, 500 ml, fiecare sticle, trebuie sa inghit 2 lingurite de apa de 2 ori /zi.Am inceput tratamentul.Voi reveni cu vesti.Compania imoprtatoare este Udovicici, din Slovenia.

Sus

MesajScris: 11 Mar 2010, 23:58 
Neconectat

Buna seara,

De 3 saptamani am luat apa cu argint coloidal, inainte aveam reticiente pentru ca am vazut si eu omul albastru insa prietena mea mi-a spus ca ei i-a facut foarte bine, a scapat de o alergie si mi-a pus pe youtube un interviu cu omul acela care spune cu gura lui ca si-a facut el acasa argint coloidal cica si de aia e asa.
M-a pus in contact cu o mica firma producatoare din Romania care, spuneau ei, tocmai primisera notificare si sunt singurii din romania care au o astfel de notificare pentru ca e foarte bun calitativ produsul.
Vreau sa va spun ca am avut niste probleme mari, nu pot sa va explic ce, doar ca nici un tratament nu a tinut. Am luat argintul doar de gura prietenei, asa pentru ea. Acum sunt super ok!!!
Bine inteles ca am verificat!
Pe scurt e argint electrocoloidal ionic cu particule de argint pur 99,99% extrem de mici, de 0,5-4,5 nanometri facut dupa o metoda ruseasca si cica e cel mai bun din Europa pentru ca au particulele cele mai mici. Adevarul e ca din tot ce am vazut pe site-uri au particule mult mai mari dar nu stiu daca acesta ar fi un criteriu. Cert e ca treaba functioneaza! Asta celor care sunt fani alopati! Nu zic ca toti acestia cu naturismul lor stiu ce vorbesc dar cu siguranta sunt unii care chiar au habar.
A, pretul e 15 lei sticluta de 200ml si am luat 30ml pe zi. Bafta si sa fim cu totii sanatosi!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: 15 Mai 2010, 12:02 
Neconectat

Sunt cu hepatita c de mai mult ani, am facut interferon cu ribavirina timp de un an(2005-2006), fara rezultat, am facut mai multe tratamente, iar de o luna jumatate iau un argint coloidal facut de mine, deci nu sunt sigur ca este chiar ce trebuie, neavind control. Acum 3 ani am avut viremia450000, acum dupa o luna jumatate de tratament, am facut viremia si este16500! Nu stiu daca este numai rodul argintului sau si a celorllte dinainte, nefacind mai des viremia, dar dupa transaminaze si hemoleucograma, cred ca este urmarea tratamentului cu argint! Acum am gasit un aparat care produce argint coloidal cu posibilitate de control (SG6 EURO SilverGen), facut in SUA, l-am comandat, voi urma inca o luna cu argintul, si apoi voi sti daca argintul este cel care ma scapa de virus....! Chestia cu albastreala este o minciuna,o prostie, adevaratul argint coloidal nu are nici un efect advers de felul acesta, sarurile cu argint (nitrati)dau acest efect. Mai ramine dupa asta, o rezolvare a fibrozei ficatului, la mine este gradul4,dar sunt sigur ca voi reusi dupa virus sa regenerez si ficatul intr-o proprtie destul de mare incit sa inlatur toate inconvenientele de acum....! Am si diabet insulinodependent, si am ceva timp de cind nu mai iau insulina....! Desigur, regimul alimentar si de viata in general, si puterea pozitiva a mintii au un rol important...! Voi reveni dupa ce scap de virus, intr-un viitor nu prea indepartat, si bineinteles, in viata!!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 07 Iun 2010, 19:28 
Neconectat

adidasca scrie:
Apa cu argint coloidal ............. Multe de spus. O consum de 3 luni si pentru mine ie inca o sansa....... sa duc o viata asa cum o dorim noi toti. Nu am vazut materialele la Tv dar pentru mine ie AUR sau poate mai mult. Fiecare crede ce vrea. Am recomandato mai multor persoane si o recomand CELOR CARE AU NEVIOE. Daca nu te poate ajuta nici un tratament, te ajuta Apa cu ARGINT COLOIDAL . Mai nou se moare de gripa, raceala, noul virus necrutator si ie deabea inceputul!!! Sper sa nu aveti nevoie de Apa cu Argint Coloidal. Sanatate si daca o sa ma albastresc VA ANUNT.

Buna,poti sa-mi spui de cat timp iei argint coloidal>cum te simti >si de la ce firma cumperi argintul coloidal?Multumesc anticipat

Sus

MesajScris: 07 Iun 2010, 19:58 
Neconectat

adidasca scrie:
Re: Apa cu argint coloidal Data postarii: 26-01-2007 10:58PM:idea:
Sunt consumator de Apa cu Argint Coloidal.
NU SUNT ALBASTRU dar sunt sanatos!!!
La data inceperii acestui forum consumam aceasta apa si in tot acest timp trecut de atunci am consumat impreuna cu familia si cativa prieteni 17 Litri de Apa cu Argint Coloidal.
Nu mint!! Nu exagerez!!

ROG PE CEI CARE ISI DAU CU PAREREA SA NU O MAI FACA:!::!:

POATE DOAR DUPA CE O INCEARCA;)
Multumim domnului doctor pentru lamuriri.

BUNA,VA ROG SA-MI SPUNETI DE UNDE ATI LUAT ARGINTUL COLOIDAL?MARINACLAU

Sus

MesajScris: 07 Iun 2010, 20:12 
Neconectat

Leonnid scrie:
Buna seara,

De 3 saptamani am luat apa cu argint coloidal, inainte aveam reticiente pentru ca am vazut si eu omul albastru insa prietena mea mi-a spus ca ei i-a facut foarte bine, a scapat de o alergie si mi-a pus pe youtube un interviu cu omul acela care spune cu gura lui ca si-a facut el acasa argint coloidal cica si de aia e asa.
M-a pus in contact cu o mica firma producatoare din Romania care, spuneau ei, tocmai primisera notificare si sunt singurii din romania care au o astfel de notificare pentru ca e foarte bun calitativ produsul.
Vreau sa va spun ca am avut niste probleme mari, nu pot sa va explic ce, doar ca nici un tratament nu a tinut. Am luat argintul doar de gura prietenei, asa pentru ea. Acum sunt super ok!!!
Bine inteles ca am verificat!
Pe scurt e argint electrocoloidal ionic cu particule de argint pur 99,99% extrem de mici, de 0,5-4,5 nanometri facut dupa o metoda ruseasca si cica e cel mai bun din Europa pentru ca au particulele cele mai mici. Adevarul e ca din tot ce am vazut pe site-uri au particule mult mai mari dar nu stiu daca acesta ar fi un criteriu. Cert e ca treaba functioneaza! Asta celor care sunt fani alopati! Nu zic ca toti acestia cu naturismul lor stiu ce vorbesc dar cu siguranta sunt unii care chiar au habar.
A, pretul e 15 lei sticluta de 200ml si am luat 30ml pe zi. Bafta si sa fim cu totii sanatosi!

Da-mi te rog adresa de unde ai luat argint coloidal,please.Marinaclau

Sus

MesajScris: 15 Iun 2010, 18:11 
Neconectat

Sunt cu hepatita C de multi ani, am facut tratament cu interferon un an (feb2005-feb2006), fara rezultat si cu anumite urmari negative! Am facut teste de compatibilitate cu fiul meu si ma pregateam pentru un
transplant de ficat ca ultima solutie, moment in care am aflat de argintul coloidal......! Nu va spun cite am incercat si citi bani am cheltuit pina acum!!!! Iau argint coloidal de aproape doua luni si toate analizele mele s-au inbunatatit, viremia a scazut de la 450000 la 16500! Cu siguranta voi termina cu acest virus si apoi cred ca si fibroza va regresa! Problema consta in calitatea argintului coloidal, sa fie corect facut, din apa distilata pura, sa nu rezulte alti compusi improprii sau toxici! Rezultatele mele sunt in conditiile in care am luat ceva aproximativ, facut cu apa de osmoza, nu distilata si un alimentator oarecare!

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 20:39 
Neconectat

Va rog sa-mi dati si mie adresa firmei de la care ati cumparat argintul coloidal.
Diana

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2 [ DST ]