Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 10:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Hiperprolactinemie
MesajScris: 21 Aug 2008, 22:28 
Neconectat

buna. si mie mi-a iesit valoarea prolactinei de 12 ori mai mare. dr endocrinolog m-a speriat ff tare si am facut si un rmn cerebral care a iesit bine:D as vrea insa sa imi schimb medicul( e vb de un medic de la spitalul sf ioan) si as dori sa stiu daca la medlife consultatia e gratis daca am trimitere de la medicul de familie si unde este acest cabinet. va multumesc foarte mult.

Sus

MesajScris: 07 Dec 2008, 11:12 
Neconectat

Ioana Ada,RMN-ul l-ai facut cu substanta de contrast?pt ca daca este ceva la cap nu se vede decat cu substanta de contrast.Si daca tu zici ca ti-a iesit prolactina de 12 ori mai mare(exagerat de mare;eu o am de doua ori mai mare si deja am microadenom;eu zic sa repeti analiza si in alta parte ca poate nu e laboratul bun),din cate stiu eu prolactina ta intra in categoria prolactinelor organice care produc adenoamele hipofizare.Nu lasa timpul sa treaca,repeta analiza si cautati un medic neurolog bun care sa-ti citeasca RMN-ul ca nu toti medicii stiu sa citeasca RMN,si vezi ce parere are si altcineva despre cliseul tau.
Mesaj modificat de autor pe 7.12.2008

Sus

MesajScris: 27 Mai 2009, 15:28 
Neconectat

Buna. Si eu am fost de curand la endocrinolog si mi-a prescris Dostinex. De-abia am facut rost de el. Intr-adevar, e mai scump, dar nu prea are reactii adverse. Dar am o veste buna: cu reteta compensata, il iei la juma' de pret!
Acum astept sa imi repet analizele, sa vad cat a crescut.

Sus

MesajScris: 27 Mai 2009, 15:28 
Neconectat

*Scuze, sa vad cat a scazut

Sus

MesajScris: 21 Aug 2009, 12:45 
Neconectat

buna. am 21 de ani si acum o luna am descoperit ca am prolactina marita. mi-am facut analize la tiroida si nu e nimic in neregula iar la radiografia de sa turceasca nu a iesit nimic aiurea. nu am nici un simptom al acestei afectiuni. am luat anticonceptionale timp de 3 ani. au contribuit astea la marirea prolactinei? stie cineva ce trebuie facut? mi s`a recomandat un rmn cu substanta de contrast...oare chiar e nevoie?

Sus

MesajScris: 13 Sep 2009, 20:04 
Neconectat

[quote="moonlightlady_88"]buna. am 21 de ani si acum o luna am descoperit ca am prolactina marita. mi-am facut analize la tiroida si nu e nimic in neregula iar la radiografia de sa turceasca nu a iesit nimic aiurea. nu am nici un simptom al acestei afectiuni. am luat anticonceptionale timp de 3 ani. au contribuit astea la marirea prolactinei? stie cineva ce trebuie facut? mi s`a recomandat un rmn cu substanta de contrast...oare chiar e nevoie?[/quote]
Dar ce simptome ai? ce te deranjeaza?
Sigur ca prolactina trebuie adusa in valorile ei, caci este hormonul hipofizei, care-i glanda sefa.
Ti-ai mai facut si analize de hormoni?
Afla ca prolactina, ca si alti hormoni, poate fi adusa intre limitele normale, cu ajutorul detoxifierii.
Cu bazic si cu antioxidanti: ARGILA + ANTIOXIDANTI (ULEI DE CATINA, DROJIN)
Dar si cu ajutatorii: vasodilatatorul bland tinc. de BRANCA URSULUI si antiinflamatorul CAT'S CLAW (gheara matei).
Efectul este sigur, in 2 luni toti hormonii vin in valorile lor normale.

Mai nou, am gasi un alt medicament, mai puternic, CORAL MINE - este in acelasi timp bazic si antioxidant, cu acelasi efect teribil, incredibil.
Sanatate,
anca

Sus

MesajScris: 29 Iun 2010, 09:01 
Neconectat

Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie.Am prolactina 2163(maxim e 637) si iau pastila de eutirox de 50.Mentionez ca luna trecuta am luat o pastla de eutirox de 0,25 si aveam prolactina 1087(inainte de anlize am luat pastila de eutirox) si FT3 (3,66) SI TSH(47,76).Am luat VITEX (NATURIST)pt.secretia de prolactina si acum mi s-a dublat.Care este cauza?E din cauza EUTIROXULUI?sau a VITEXUL-ului?Acum mi/a prescris DOSTINEX ,1 tabl./sapt.in doua transe (luni 1/2 si joi 1/2).Intrebarea mea care ma framanta e :De ce mi s-a dublat prolactina?Ce nu e bun in ce iau?Multumesc!

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]