Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sangerare anale in urma defecatiei
MesajScris: 20 Iul 2009, 13:56 
Neconectat

buna ziua
ma numesc Georgian si am 19 ani.
Am o problema: de cateva zile in urma defecatiei am sangerari (nu foarte mari dar destul de vizibile) Alimentatia mea este normala.

Am mai avut aceasta problema si cu ceva timp in urma (nu a durat mult 2-3 zile) dar a trecut de la sine

sangele este sub forma lichida. dupa defecatie nu sunt dureri sau senzatii de usturime

multumesc anticipat

Sus

MesajScris: 02 Dec 2009, 15:30 
Neconectat

salut! mi as dori sa stiu daca e cineva care citeste pe aici si care sa se confrunte cu aceeasi problema ca si a mea sau sa si dea cu parerea :D....acum un an am fost aproape de o depresie zdravana,drept pt care slabisem cam13 kg ...(de la 57 la 44) de pe atunci am inceput sa am scaun cu sangerare...m-a mai lasat in pace vreo 2 luni,dupa care iar se repeta "neplacerea" ...in unele perioade am zile in care ies zilnic la baie si zilnic cu sangerare.(dar am obs daca mananc o ciorba in una din zile ,fac normal)..ultimele dati am crezut ca mi-a venit ciclul,observand ca niste cheguletze de sange..dupa ce merg la baie, am o usturime de mi trebuie cam o ora sa ma linistesc...senzatia este ca o zgarietura puernica pe care nu o pot controla...sangele este de un rosu aprins iar ca sa zic ca as avea vreo rana nu am la ext nimic(m- am studiat :D )

Sus

Subiectul mesajului: Re: sangerare anale in urma defecatiei
MesajScris: 08 Iun 2010, 16:27 
Neconectat

danieldaniel scrie:
Numele meu este daniel si am urmatoarea problema: in urma cu cateva zile in urma defecatiei a parut si o cantitate de sange destul de vizibila si care continu la fiecare scaun. Ce poate fi si cum as putea proceda! Tin asa mentionez ca sunt sportiv si ca am folosit 500 mg testosteron saptamanal si 2 saptamani efedrina o pastila inainte de efort cu cafea si aspirina! ce imi puteti recomandaÂ?! Va multumesc anticipat

Mergi la farmacie ,spune ce problema ai, sigur te pot ajuta.In afara de asta mananca ciorbe,supe .

Sus

MesajScris: 14 Iun 2010, 11:29 
Neconectat

[quote="johnydash"]Buna ziua!
Am unele probleme cu sangerarile anale, dar asta se intampla uneori, de ex. 1-2 zile sangerez la defecatie, 5-6 luni nu mai am nimik. Problema este ca sangele este sub forma lichida dar si cheaguri, foarte inchis la culoare, ca si cand as avea o rana sau o leziune acolo. Mai simt si o usturime locala. Nu am dat mare importanta acestei probleme, dar cred ca ar fi bine sa merg la medic pentru un control. Nu cred ca e vorba de hemoroizi, deoarece am un regim de viata activ si o alimentatie destul de echilibrata. Daca e vorba despre o fisura anala sau o rana, cum se poate trata? Ce fel de creme sau medicamente se pot folosi pentru cicatrizare?
Propolis este bun in acest caz? va multumesc mult!

Am patit asa acum mult timp, dar am fost la medic, din fericire n-a fost nimic grav, te sfatuiesc sa te duci de urgenta, medicamente nu te sfatuiesc sa iei, dar poti folosi unguentul de galbenele, parca e produs de ceta, e super, te scapa de orice belea.

Sus

MesajScris: 17 Iun 2010, 16:42 
Neconectat

cand ai sangerari anale - indiferent de dimensiunea lor - PRIMUL LUCRU pe care il faci este sa mergi la medicul de familie si sa ceri trimitere la gastroenterologie (asta in cazul in care nu ai decat hemoroizi).

Abia apoi incepi sa cauti creme si sa te tratezi singur.

Sus

MesajScris: 24 Iun 2010, 19:28 
Neconectat

Am probleme cu intestinul...am fisura anala...care nu o pot vindeca de 14 ani ...sunt operata de 2 ori ,,mi s-a cusut fisura,,,mi s-a facut si dilatatia anala...dar nu am rezolvat nimic...aveam probleme,,,sangeram cate o saptamana,,,cand ieseam afara ..si dupaia o luna-doua nu m-ai aveam probleme...dara acum de vreo doua luni sangerez la orice scaun,,,si ma rup mereu....am fost la foarte multi medici ,,,cum ar fi proctomec,,,[clinica particulara] am dat o multime de bani si nu am rezolvat nimic...in privinta asta,,,daca ma poate cineva indruma spre vreun doctor sau macar sa imi dati niste exemple de medicamente cu cu care m-as putea vindeca,,,sau ceva care sa imi inchida fisura anala....ceva cicatrizant..nu mai stiu ce sa mai fac...am ajuns la disperare,,,lucrez si intr-o fabrica de confectii si trebuie sa stau 9 ore pe zi in sezut si nu mai pot rezista chinului zilnic....astept vreun sfat sau daca poate sa ma ajute cineva...va multumesc anticipat!!!
Sandica!

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]