|
Buna ziua,tuturor! am aproape 50de ani si acum 2 ani,am luat SUPERSLIM. In primul rind,cu aceaste pastile,nu poti slabi zeci de kg,deoarece ele topesc numai grasimile.(asa cum stiti,grasimea e usoara,la lipoaspiratii se scot maxim 5-6 kg de grasime,insemnind 4-5 nr la haine. Va voi povesti cum a functionat(la mine ,cel putin).purtam masura 46 la pantalon,iar dupa 2 saptamini de administrat pastila(zilnic) ,am ajuns la masura 40,dar,slabisem numai 4,5 kg.ajungind la forma potrivita mie(nu ma deranjeaza sa am 100 kg daca arat de 60 ,am inceput sa iau cite o pastila la 3-4 zile(cind simteam ca incep sa maninc foarte mult,practic incontinuu)am mai luat asa ,din cind in cind ,pina am terminat 1cutie(in total,si cu cele 2 saptamini).NU AM AVUT NICI O PROBLEMA! Sint citeva reguli pe care trebuie sa le respectati!(cel putin,la mine au functionat) 1-pastilele sa fie naturale 100%(cel mai important!) 2-se maninca cit se poate de bine dimineata(pina in 10-11) luati pastila ,dar nu mai tirziu de ora 12-13,pentru ca prin topirea grasimilor,se genereaza multa energie,si de aici ,insomniile. 3-nu se iau pe durata ciclului,iar in timpul acestuia,se administreaza 1 tableta de zinc pe zi. 4-se bea foarte multa apa plata,pt eliminarea grasimilor(nu beti,nu slabiti). 5-nu se iau in timpul premenopauzei.Dupa ce s-a instalat menopauza ,puteti lua. ACEASTA CURA,AM TINUT-O IN OCTOMBRIE 2008. La inceputul lunii mai 2010,am reluat cura,(dorind sa port lucrurile masura 40)dar efectul de slabire a inceput abia dupa 20 de zile.Poate si din cauza ca nu mai am activitate(serviciu),poate si din cauza virstei,sau poate ca asa lucreaza ele:prima oara ,miraculos a doua oara mai lent. cert este ca la 1 iunie am putut imbraca hoate hainele mas 40!(nu va ginditi ca am pus pe mine,f mult din oct 2008 pina in mai 2010,pur si simplu ,nu mai reuseam sa inchid fermoarele ,nici la fuste nici la pantaloni) ASA CA DACA VA HOTARITI SA INCERCATI,NU VA CINTARITI,CI MASURATI-VA TALIA ,BUSTUL, SI SOLDUL! Si sa stiti ca e f important sa maninci,nu poti sa nu ai ameteli sau sa cazi din picioare ,daca nu te hranesti! Respectind regulile,(fara a avea probleme cu tensiunea)sa stiti ca, chiar functioneaza.! UITAM SA VA SPUN CEVA F IMPORTANT:DUPA PRIMA PASTILA,ITI DAI SEAMA DACA ORGANISMUL ITI PERMITE SAU NU SA LE IEI!Daca nu va simtiti bine ,si aveti ,ameteli,stari de rau,sau altceva de la prima pastila,beti multa apa in ziu aia ,si renuntati la ele!EU ASA AS FI FACUT! Sper ca nu v-am plictisit ,si va doresc succes! INAINTE DE A LE LUA,VERIFICATI-LE LA UN LABORATOR UNDEVA ,SA FIE DIN PLANTE 100%! pentru ca sint f multi furnizori in china ,si vin deja contrafacute(cu chimice ) PaSTILELE CARE LE-AM LUAT EU,SI LE IAU SI ACUM(VERIFICATE INAINTE)SINT IN 2 CULORI VERDE CU ALB/GRI ,IAS PRAFUL DIN INTERIOR ESTE DE CULOARE GALBUIE.
|