Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 08 Sep 2010, 07:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 820 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Capsula de Slabit
MesajScris: 22 Apr 2010, 15:57 
Neconectat

Buna tuturor,
Bine v-am gasit.
Sunt noua pe forum.ma numesc raluca si am 22 de ani.
Acum 1 an am venit in tara in vacanta cu sotul si cu fetita,iar bine inteles dupa sarcina s-au acumulat cateva kg.am dat un search pe google si am dat de pastila de slabit SUPER SLIM,sincer erau cateva site-uri care comercializau aceste pastile,am ales unul si am comandat 3 cutii,pe vremea aceea erau la un pret bun acele 3 cutii. Sincer am slabit 5 kg, intr-o luna.Le-am folosit doar o luna pt ca sincer,ma faceau sa ma simt aiurea...pt a da un exemplu bun.....ca si cum eram drogata,apoi am incetat sa le iau,fiindu mi teama ca nu patesc alte minunatii.
Am citit ceea ce spunea NORISS,sincer stateam si ma gandeam ca poate nu erau cele "bune" sau originale.Am auzit acum de curand de capsulele de slabit ZEIN,mie una mi se par ok,dar totusi as dori si un sfat din partea voastra,ce ma sfatuiti sa cumpar.
multumesc!!!

Sus

MesajScris: 22 Apr 2010, 18:16 
Neconectat

Am uitat sa va spun ca, acele capsule SUPER SLIM pe care le am cumparat cu un an in urma,nu aratau nici pe departe ca Super slim de pe naturaplant.ro, acelea erau intr-o cutie verde inflorata,predominand verdele. fiind noua pe acest forum si web site, sunt curioasa sa stiu daca sunt acestea cele originale?
acele capsule pe care le am luat erau in doua culori o parte verde si una alba,semana cu ampicilina dar bineinteles diferenta era culoarea.
please dati-mi un raspuns ca sincer as dori sa comand.

Sus

MesajScris: 27 Apr 2010, 15:45 
Neconectat

EU FOLOSESC CAPSULA DE SLABIT SI IN SASE LUNI AM SLABIT 20 DE KG. MAI RAU ESTE K DACA LE LASI TE INGRASI LA LOC.

Sus

MesajScris: 05 Mai 2010, 23:37 
Neconectat

Salut tuturor, am folosit anul trecut capsula de slabit si am slabit 18 in 2 luni le'am intrerupt pt ca slabeam prea repede, mentionez ca luam calciu si zinc, ma fortam sa mananc si aveam pofta de fructe, dupa 3 luni de pauza in care am pus la loc 3 kg. am dorit sa reiau dar nu si'au mai facut efectul, asdori sa stiu dak a mai patit cineva ca mine?

PS. Am hipotiroidie de multi ani si in urma cu vreo 8-10 ani am tot incercat regimuri si/sau pastile...
dar mi-am pierdut speranta si am renuntat, am incercat sa ma mentin cu ceaiuri si nu am renuntat niciodata la eutyrox 100, m'am simtit excelent cand am luat capsula pt ca mi'a redat energia care o pierdusem in urma bolii.

Astept raspuns si spor la slabit!

Sus

MesajScris: 03 Iun 2010, 17:50 
Neconectat

Buna ziua,tuturor!
am aproape 50de ani si acum 2 ani,am luat SUPERSLIM.
In primul rind,cu aceaste pastile,nu poti slabi zeci de kg,deoarece ele topesc numai grasimile.(asa cum stiti,grasimea e usoara,la lipoaspiratii se scot maxim 5-6 kg de grasime,insemnind 4-5 nr la haine.
Va voi povesti cum a functionat(la mine ,cel putin).purtam masura 46 la pantalon,iar dupa 2 saptamini de administrat pastila(zilnic) ,am ajuns la masura 40,dar,slabisem numai 4,5 kg.ajungind la forma potrivita mie(nu ma deranjeaza sa am 100 kg daca arat de 60
,am inceput sa iau cite o pastila la 3-4 zile(cind simteam ca incep sa maninc foarte mult,practic incontinuu)am mai luat asa ,din cind in cind ,pina am terminat 1cutie(in total,si cu cele 2 saptamini).NU AM AVUT NICI O PROBLEMA!
Sint citeva reguli pe care trebuie sa le respectati!(cel putin,la mine au functionat)
1-pastilele sa fie naturale 100%(cel mai important!)
2-se maninca cit se poate de bine dimineata(pina in 10-11)
luati pastila ,dar nu mai tirziu de ora 12-13,pentru ca prin topirea grasimilor,se genereaza multa energie,si de aici ,insomniile.
3-nu se iau pe durata ciclului,iar in timpul acestuia,se administreaza 1 tableta de zinc pe zi.
4-se bea foarte multa apa plata,pt eliminarea grasimilor(nu beti,nu slabiti).
5-nu se iau in timpul premenopauzei.Dupa ce s-a instalat menopauza ,puteti lua.
ACEASTA CURA,AM TINUT-O IN OCTOMBRIE 2008.
La inceputul lunii mai 2010,am reluat cura,(dorind sa port lucrurile masura 40)dar efectul de slabire a inceput abia dupa 20 de zile.Poate si din cauza ca nu mai am activitate(serviciu),poate si din cauza virstei,sau poate ca asa lucreaza ele:prima oara ,miraculos a doua oara mai lent.
cert este ca la 1 iunie am putut imbraca hoate hainele mas 40!(nu va ginditi ca am pus pe mine,f mult din oct 2008 pina in mai 2010,pur si simplu ,nu mai reuseam sa inchid fermoarele ,nici la fuste nici la pantaloni)
ASA CA DACA VA HOTARITI SA INCERCATI,NU VA CINTARITI,CI MASURATI-VA TALIA ,BUSTUL, SI SOLDUL!
Si sa stiti ca e f important sa maninci,nu poti sa nu ai ameteli sau sa cazi din picioare ,daca nu te hranesti!
Respectind regulile,(fara a avea probleme cu tensiunea)sa stiti ca, chiar functioneaza.!
UITAM SA VA SPUN CEVA F IMPORTANT:DUPA PRIMA PASTILA,ITI DAI SEAMA DACA ORGANISMUL ITI PERMITE SAU NU SA LE IEI!Daca nu va simtiti bine ,si aveti ,ameteli,stari de rau,sau altceva de la prima pastila,beti multa apa in ziu aia ,si renuntati la ele!EU ASA AS FI FACUT!
Sper ca nu v-am plictisit ,si va doresc succes!
INAINTE DE A LE LUA,VERIFICATI-LE LA UN LABORATOR UNDEVA ,SA FIE DIN PLANTE 100%!
pentru ca sint f multi furnizori in china ,si vin deja contrafacute(cu chimice )
PaSTILELE CARE LE-AM LUAT EU,SI LE IAU SI ACUM(VERIFICATE INAINTE)SINT IN 2 CULORI VERDE CU ALB/GRI ,IAS PRAFUL DIN INTERIOR ESTE DE CULOARE GALBUIE.

Sus

MesajScris: 03 Iun 2010, 19:25 
Neconectat

buna ziua as vrea sa stiu si eu dupa primul pas care se ia aceasta capsula,care este tratamentul de intretinere?ce inseamna?am cautat dar nu am gasit.

Sus

MesajScris: 04 Iun 2010, 15:43 
Neconectat

M-ar interesa daca a luat cineva YONGKANG SUPLU insula tineretii?

Sus

MesajScris: 08 Iun 2010, 07:17 
Neconectat

haideti sa va spun ce truc am folosit ca sa nu imi fie rau de la capsula de slabit. Capsula e foarte puternica(asa am simtit o eu) are efecte pozitive dar si negative(tot cazul meu)Bun,in prima zi,am luat o pastila. efect are imens-deci nu ti e foame deloc,dar...mi a fost rau.adica:dureri de cap destul de severe,usoara insomnie,ameteli cat cuprinde,usoara intcetosare a vederii. de sete-nu zic nimic rau,e normala si e chiar sanatoasa. si am slabit in prima zi vreo...800grame. a doua zi,am desfacut capsula,am impartit-o in 5 parti aproximativ egale(ceea ce e greu dat fiind k e o pudra in interiorul ei) si am luat doar o parte din pastila,deci1/5. am inghitit deci,mai putin de un sfert de pastila,dupa micul dejun si chiar si pranz(ora 13). efectul pozitiv este acelasi: deci taie foamea,bei multa apa,esti energic. dar ...super!!!! au disparut efectele negative:fara insomnie,fara ameteala,doar o usoara durere de cap care a aparut la vreo...12 ore de la ora kd am inghitit pastila.dar usoara. am slabit in ziua 2 cam 400 de grame,ceea ce e spectaculos avand in vedere k nu mi a fost rau si am si mancat 2 mese. eu zic ca e o idee buna sa desfaceti pastila si sa luati doar parti din ea,evident,depinde cred si de greutatea fiecaruia. eu cred ca cineva de 120kg nu poate avea acelasi dozaj cu cineva de 70kg(cazul meu). la mine a functionat!de atunci o tin tot asa,cu rezultae bune,chiar daca in unele zile slabesc doar 100/200grame.e ok. dozajul acesta mic,pe mine ma ajuta sa sar usor peste masa de seara,dar sa ma simt bine in corpul meu si sa am puterea de a face si o usoara miscare fizica macar de 2/3 ori pe saptamana. mersi de rabdare-poate ajuta cuiva aceasta experienta. a! si nu o luati pana nu va faceti analizele,chiar intrebati un medic,e f important!!! pastila e puternica!

Sus

MesajScris: 08 Iun 2010, 07:40 
Neconectat

[quote="MAXIMA"]buna ziua as vrea sa stiu si eu dupa primul pas care se ia aceasta capsula,care este tratamentul de intretinere?ce inseamna?am cautat dar nu am gasit.[/quote]
tratament de intretinere:unul singur! schimbarea modului de viata!
eu am slabit 22 de kg doar cu sport si mancare sanatoasa,apoi in faza de intretinere m am intors la vechile obiceiuri alimentare si m am ingrasat la loc aproape. apoi am slabit cu ajutorul pastilelor ,iar cand am renuntat la ele, m am ingrasat iar. indiferent cum slabesti,mentinerea implica sport usor,disciplina alimentara si bun simt!!! adica...mancarea fara judecata te face sa arati ca un purcelus

Sus

Subiectul mesajului: Re: Capsula de slabit ( Super Slim china )
MesajScris: 15 Iun 2010, 22:23 
Neconectat

ma ingrozesc de ce vad aici toata lumea a inebunit cu pastile si alte chesti care te fac sa slabesti dar de altfel nu te bine dispun deloc sau poate pe mon dar pe o perioada mai indelungata se vad consecintele,eu nu zic ca sunt gras chiar dc lumea ma face moama ce te-ai facut asa ma,ce gras esti si atunci le spun eu ma consider un om bine facut nu vad unde as fi gras la 1.81 aveam 92 de kg ce iesea in evidenta ceva burta in rest se asezase pe mine uniform si nu am luat pastile nici de slabit nici de ingrasat sau altceva tot ce am facut a fost natural ajunsesem sa mananc mult ffft mult si am zis fac miscare ma duc la sala acolo da slabeam dadeam calorii jos de la 92 am ajuns la 87 intr-o luna dar m-am si latit si se asezase masa in fine ce vroiam sa zic este sa faceti putina miscare se pare ca romanul a uitat sa faca asta si vrea ceva care sa nu depuna efort,nu mai mancati mancaruri cu grasime si alte chesti si o sa se vada ceva sincer este fft bun pt corp,eu acum mai pot sa recomand si altceva dar nu vas dori sa ajungeti unde am fost eu la spital pt a ma opera de sinuzita si deviatie de sept si acolo in 5 zile si nu exagerez cu nimic am slanit 6 kg deci de la 87 am ajuns la 81 acum si am haine care nu imi mai veneau bine acum o luna si acum merge.
nu stiu cat am reusit sa ma fac inteles din ce am spus mai sus dar dc nu aveti probleme cu o greutate de 150 kg care atunci trebuie sa ajungi la doctor si el sa iti prescrie dc este sa iei ceva nu vad de ce trebuie sa luati porcariilea astea de pastile vati dus si voi la un nutritionist,sau gastronom sau doctor homeopat sau o sala de exemplu unde ti se explica ce sa mananci cum sa mananci si cum sa dai jos lejer fara atatea pastile banuiesc ca nuuuu.
incercati si o sa vedeti cate aveti de invatat

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 820 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82

Ora este UTC + 2 [ DST ]