Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 01 Aug 2010, 01:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 160 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mirosul neplacut al gurii (Halitoza)
MesajScris: 07 Mar 2009, 22:03 
Neconectat

si eu ma confrunt cu problema asta...de vreo 20 de ani...si imi dau seama cat de mult a afectat parerea celorlalti despre mine...
in fiecare moment important din viata (intrarea la liceu, facultate, cand am nascut...) mi-am zis ca Dumnezeu o sa faca o minune si nu o sa mai fiu asa si oamenii noi pe care o sa-i cunosc nu o sa ma stie asa...
am o fetita minunata de 2 anisori si de cand s-a nascut in fiecare zi o verific cu spaima in suflet sa nu cumva sa fie ca mine...
cum a mai zis si cine mai sus: este un handicap... unul care ii deranjeaza si pe ceilalti...

Sus

MesajScris: 15 Mar 2009, 18:13 
Neconectat

hey... membrii vechi, c faceti? e martie si nu ati mai zis nimic pe anul asta. haideti sa mentinem discutia, sa ne incurajam reciproc, sa mai incercam si altceva... va rog. astept sa posteze in special honey 83. vreau sa stiu daca ati mai facut ceva analize, incercari, tratamente, cure... sa fim alaturii unii de ceilalti.

Sus

MesajScris: 27 Apr 2009, 00:58 
Neconectat

Buna seara.Delicat subiect.Este posibil ca o problema de genul sa afecteze organismul in asa masura incat aerul expirat pe nari sa aibe un miros neplacut?Multumesc

Sus

MesajScris: 27 Apr 2009, 03:06 
Neconectat

In cazul acesta, tratamentul il va stabili medicul, trebuiesc facute analiza mai complicate ale sangelui, sputa, plamani, stomac, unstudiu mai profund, pentru ca halitoza nu este incurabila.:emb:

Sus

MesajScris: 27 Apr 2009, 08:27 
Neconectat

Buna dimineata.Multumesc pentru raspuns:)La ce fel de medic...internist...endocrinolog.Nu am incredere in doctori...plus ca trebuie sa trag de banii pe care ii castig...

Sus

MesajScris: 09 Oct 2009, 15:09 
Neconectat

eu am revenit. in speranta ca vor reveni si altii va mai scriu o parte din lucrurile care mi s-au intamplat legat de subiect. in ultimul timp starea mea s-a inrautatit ... incat am ajuns ca nenea acela de care ziceam,despre care am citit pe site-ul englezesc. mai exact, noaptea, mirosul neplacut invaluia toata camera. dimineata mirosea groaznic in camera. zic ca mirosea pt ca am scapat oarecum de partea asta de problema. pt cei care au acelasi gen de problema iata cum am facut : seara inainte de spalatul pe dinti folosesc spray nazal cu apa de mare, pt curatare. merg la baie, ma spal cu apa corsodil ( e cam 40 de lei acum) , ma spal pe dinti, apoi iar ma spal cu corsodil. revin in camera si iar folosesc sprayul nazal. dimineata nu mai miroase urat in camera, dar asta nu inseamna ca am scapat de problema. sper ca metoda mea sa fie de folos si altora. va astept cu noi postari.

Sus

MesajScris: 25 Oct 2009, 18:32 
Neconectat

vedeti pe google si "tonsil stone" sau tonsil stone imagini poate va ajuta cu ceva si cautati bine pe la amigdale asa ceva cu un betisor cu vata.

Sus

MesajScris: 09 Mar 2010, 20:23 
Neconectat

primul sarut stiti cum e am 14 ani si nu am sarutat niciodata iar primul meu sarut e mai aproape de cat am crezut am nevoie de ajutor nu mi-am facut analizele dar vreu sa scap cu orice pret imi e rusine sa vorbesc pana si cu mama mea despre aceasta problema atunci cand vorbesc cu o persoana trebuie sa ii zic sa pastreze ditstanta si cand ma apropii de cineva imi tin repiratia am nevoie de ajutor va rog sunt disperata

Sus

MesajScris: 16 Mar 2010, 11:48 
Neconectat

buna anda_dutza03 stiu cum te simti...eu am 20 de ani si de 2 ani si ceva ma confrunt cu aceeasi situatie ...in orice caz ...am citit in ziarul ring din bucuresti din data de 10.III.2010 faptul ca "extractul de cafea poate inhiba bacteriile care produc respiratia urat mirositoare(studiu britanic). in combinatie cu laptele cafeaua are efect contrar, ptr ca apar deshidratarea si procesul de fermentatie. insa bauta ca atare aceasta mentine respiratia proaspata ptr ca influenteaza cantitatea de bacterii din saliva. potrivit studiilor, cafeaua blocheaza eliberearea gazelor care cauzeaza halitoza (respiratia urat mirositoare) reducandu-le cu 90%."

sper ca aceasta informatie ne poate fi folositoare...in ceea ce ma priveste inca nu am incercat, dar o voi face sigur..

Sus

MesajScris: 19 Iul 2010, 23:20 
Neconectat

Salut! Mmm, e foarte grava problema respiratiei urat mirositoare. As spune ca este, privind prin prisma unui cuplu, cel mai neplacut lucru. Din cauza acestui neplacut miros, cred, am pierdut si cea mai de treaba si placuta fata pe care am intanlit-o. Dar apoi, dupa o vreme, cred ca din lipsa de ocupatie, am inceput sa ma scobesc prin dinti si cel mai important - PE DINTI ! Mai precis, la baza dintilor, acolo unde se strag bacteriile care formeaza placa bacteriana. Adevarul este ca nu e deloc placut si deloc confortabil sa faci asa ceva, dar eu am observat ca a mers. Tin minte ca aveam, pe unii dinti, chiar o pata un pic neagra, cred ca din cauza depunerii placii bacteriene. Acum, dupa 2 luni de activitate, dinti sunt perfect curati. Nu mint. Acum urmeaza partea interesanta : nu prea o sa reusiti cu ajutorul scobitorilor obisnuite, ci cu ajutorul ( asa cum am facut eu) betelor de frigarui. Sper sa nu radeti. Incerc si imi doresc tare mult sa dau o mana de ajutor, pentru ca e necesar.
Tot cu ajutorul acestor "bete magice", despicate pe jumatate, iti poti curata ( foarte bine si eficient) limba. Va rog sa incercati inainte de culcare sa va curatati dinti si CEL MAI IMPORTANT - LIMBA, iar de dimineata veti observa diferenta. La mine a functionat si functioneaza. Iarasi important este sa combinati aceste exercitii cu spalatul traditional al dintilor, cu periunta. Cu siguranta veti observa schimbari majore, chiar si dupa primul exercitiu de acest gen. IMPORTANT : nu fortati nota din prima ; ca peste tot in viata, asa cum spune traditia " din aproape in aproape" si "putin cate putin". In cazul in care veti forta nota in curatatul dintilor intens, gingia dumneavoastra va avea de suferit. Asadar...putin cate putin.
Puteti face o mica verificare : verificati-va rspiratia inainte de a va curata limba cu acest " batigas" - iar apoi dupa ce v-ati curatat limba. Veti vedea o schimbare cu mult in bine.
Dar...mai intai de toate, ca si in cazul meu....scapati de carii. Acestea va pot incetinii progresul, cred eu.
Imi doresc tare tare mult sa va fie de folos sfaturile mele. Este nevoie de putina rabdare. Sunt sigur ca veti avea o viata mai si o respiratie mai placuta dupa ce veti folosii aceste metode.
Succes si Doamne ajuta.
Cu sinceritate, Mihai :)

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 160 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Ora este UTC + 2 [ DST ]