Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 01 Aug 2010, 01:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 678 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Hiperhidroza
MesajScris: 13 Mar 2010, 10:16 
Neconectat

buna moon! eu sunt simona si as vrea mai multe informatii despre cum pot sa gasesc componentele de care ne-ai spus.....

Sus

MesajScris: 13 Mar 2010, 10:21 
Neconectat

moon, ai putea sa-mi dai id-ul tau de pe yahoo daca ai?

Sus

MesajScris: 18 Mar 2010, 17:11 
Neconectat

Am mai scris pe acest forum..daca vrei sa scapati de transpiratia excesiva luati calmogen sau distonocalm {merge dar nu se copara cu calmogen} efectul dureaza 3-4 ore provaca sete si somnilenta dar nu accentuata..acum a aparut si calmogen plant..inca nu stiu daca are efect..o sa il incerc..totusi aveti incredere in ce spun calmogen si distonocalm merg.dar nu il lua ti fara acordul medicului totusi e un drog poate crea dependenta..eu unul am reteta permanenta..

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 11:44 
Neconectat

a incercat cineva Drysol ?
Am si eu aceeasi problema de aproape 2 ani. Este groaznic. M-am saturat sa imi cumpar haine in functie de problema mea, sa nu mai pot purta orice si indiferent ce as purta sa se vada cum transpiratia mea curge siroaie. mai nou, are si un miros neplacut :(( nu stiu ce sa mai fac .

Sus

MesajScris: 02 Apr 2010, 13:47 
Neconectat

Exista o singura solutie: detoxifierea.
Organismul incearca sa elimine toxinele si prin piele, de unde transpiratia f. abundenta, dar si mirosul mai neplacut.
Trebuie facuta o detox. cu Argila, cu Helminon, antioxidanti naturisti Extract de ceai verde, Drojin.
Aceasta metoda este mai completa si rapida decat cea cu curatarea colonului si ceaiuri depurative.
Sanatate multa.

Sus

MesajScris: 05 Apr 2010, 01:29 
Neconectat

Salut tuturor!
Am 16 ani si cam de 4 ani sufer de hiperhidroza axilara. Am incercat cam toate deodorantele existente in comert si degeaba.Am incercat si o multime de metode printre care cea cu bicarbonat dar degeaba.Citind toate comentaiile voastre am ajuns la concluza k unul din deodorantele MAXIM sau APAXIL m-ar putea ajuta.M-ar interesa un Apaxil( din cate am citit pare sa fie mai bun si comanda soseste mai repede).Stiu k se comanda de pe site-ul www.apaxil.ro.Comanda se face telefonic? Intrebarea mea ar fi cum ajunge acest produs. Prin posta sau cum?
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.
Va pup !

Sus

MesajScris: 13 Apr 2010, 12:02 
Neconectat

@the_chosen_one1:

As dori si eu sa comand produsul asta: http://iontophoresis-device.com/sweating/excessive-sweating/treatment-idromed-5-pc.html
E ok? asta era cel pe care il recomandai?
E pe site-ul lor program de tratament pentru asa ceva? (cand / cum aplic zilnic iontoforeza asta).

Mersi

Sus

MesajScris: 25 Apr 2010, 11:01 
Neconectat

@Roger:
Da, acesta e. Pe site-ul lor gasesti atat informatii pe care le poate accesa oricine, cat si informatii foarte utile special despre tratament, pe forum-ul priority support (doar cine cumpara un aparat de la ei poate sa intre pe forum-ul asta). Acolo vei gasi toate informatiile de care o sa ai nevoie. Bafta!

Sus

MesajScris: 05 Mai 2010, 11:42 
Neconectat

@the_chosen_one:

Eu mi-am comandat acel aparat de Iono Base+ de pe e-pacient.ro. Insa ala nu vine cu recipiente in care sa pui apa, a trebuit sa cumpar eu 2 tavi mici de plastic in care pun apa, si cel 2 electrozi bagati in acei bureti.
Vreau sa te intreb, dupa cat timp de tratament au disparut problemele? Eu am facut aseara o sedinta si azi tot mai transpiram. Am facut cam la 7-8 mA (daca depaseam deja ma ustura). Depinde de nivelul apei ma gandesc.. dar si de aparat probabil. Tu in ce recipiente iti pui mainile? Palma cand o introduci e total acoperita de apa? sau doar pana la jumatatea degetelor? ce fel de apa folosesti? rece / usor calduta>?

Mersi!

Sus

MesajScris: 14 Mai 2010, 01:24 
Neconectat

@Roger
Timpul de tratament e de obicei de 2-3 saptamani, dar asta dak faci tratamentul corect. Daca nu, poate sa dureze si mai mult. La mine a durat apr 2 luni tocmai din cauza asta. E recomandat sa faci macar 30 min zilnic, sau daca poti chiar 45 min. Eu imi plasez mainile in recipientele primite odata cu aparatul (incluse in set). Nivelul apei e bine sa fie mai scazut la inceput...pana la jumatatea degetelor e ok, si intensitatea curentului cat mai mare, pana incepe sa te usture, cand te opresti. Temperatura apei, din cate stiu, nu conteaza. Eu folosesc de obicei apa calduta.
Bafta!

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 678 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]