Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2075 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 208  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CANCER PULMONAR GR.4 METASTAZAT
MesajScris: 03 Mar 2010, 16:35 
Neconectat

Buna ziua tuturor,
Cineva spunea pe forum mai la inceput ca e o persoana mai pesimista de felul ei si eu ma gandeam ca nu e bine sa fii asa , dar vad ca necazurile nu ma lasa deloc in pace.
V-am povestit de matusa mea care era ca o bunica pt mine , ca facu-se accident vasc cerebral ,am reusit sa o aduc la Bacau intr-o joi si sambata cand ne pregateam sa ii facem de 40 de zile mamei a decedat si ea si iar am luat-o de la capat cu inmormantarea , cu suferinta.........
Acum noi vrem sa plem din tara, sotul meu are oferta de lucru in Germania , intr-un fel abia astept sa plec , sa uit............parca as vrea sa fiu un strut si sa bag capul in nisip sa nu mai stiu de nimik.
Va doresc multa putere si multa sanatate!! DIANA

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010, 21:43 
Neconectat

Diana,
Sunt alaturi de tine in necazurile cu care te-ai confruntat in toata perioada asta.
Simt si eu ca necazurile nu vin intotdeauna singure, anul trecut am avut o relatie cu cineva careapoi a fost diagnosticat cu o boala psihica, iar acum necazul cu mama. Cred insa ca viata ne va rezerva si noua lucruri frumoase de care sa ne bucuram, si cred ca noi, cei care avem acum greul vom fi capabili sa recunoastem si sa traim bucuriile care vor veni. Am simtit ca acesta boala m-a schimbat.
Doamne ajuta!

Sus

MesajScris: 07 Mar 2010, 00:29 
Neconectat

Sanatate si ginduri mai bune la toti.
Toate trec!
Pedros.!

Sus

MesajScris: 07 Mar 2010, 06:51 
Neconectat

Va doresc multa sanatate tuturor,dimineti placute si seri linistite,dar in special sa nu uitati ca si maine mai e o zi.Sa dea Bunul Dumnezeu sa avem moral bun si optimism cat cuprinde,sa facem tratamente naturiste,dar sa nu uitam niciodata schemele de tratament chimio terapeutice,ale medicilor oncologi.
Va doresc tot binele din lume,si cand mai aveti timp s-au va simtiti mai bine,mai scrieti cateva randuri si pe forum.

Sus

MesajScris: 07 Mar 2010, 20:45 
Neconectat

BUNA ziua la toti noi si vechi,ma bucur pentru toti cei care mai sunt Petrica esti grozav!!! sa te tina Dumnezeu tot asa optimist cred ca de mine era vorba ca sunt cam pesimista ,e adevarat am gresit iertati-ma!viata merita traita cu orice risc si cei ce puteti ,aveti bani mergeti in strainatate!!!sunt mai oameni, noi romanii am uitat si de omenie, am avut o pauza decind a murit prietena mea MARIA de 6luni si m-am izbit din nou de medici cu soacramea de 86 de ani care s-a imbolnavit prima data dupa 30 de ani <<<<nu am scris gresit asa e in tot timpul asta nu a luat nici o pastila si acum facu o criza de nu stiam ce are nu se putea ridica din pat ,salvarea a refuzat sa o chem ca o omoara aia asa ca sa vina medicul de familie ,la care a fost cind a facut analizele gratuite si atat.Cind am mers la ora 13 la circa si am astepta sa vina doctorita desi e prea mult sa ii spun asa ,a refuzat contra cost sa vina la domiciliul soacrei pe motiv ca e obosita!!si sa o duc cum stiu acolo indiferent ce i=am spus ca sunt cu masina ca facem 5 minute pina acasa si o duc inapoi a ramas pe pozitie nu vin ,nici nu stiu cine e ! nenorocita soacramea avea tensiunea 15/11 puls 140 fibrilatii dureri in burta ,Ajunsa acasa am incercat din nou sa o duc la urgente a respins ideea si mi-a spus sa ii fac un ceai de leustean ,am facut ceaiul dupa 2 ore se simtea mai bine .Am gasit telefonic o alta DOCTORITA cu adevarat care nici nu ma intrebat daca sunt sau nu pacienta ei si mi-a spus ca vine acasa ! astea sunt foarte putine cazuri soacramea a si spus ca doctorita e ca un inger dar....putea muri de la fibrilatii si pe doctorita care lua bani ca o are pacienta de 10 ani a durut-o in cot .... bine am luat fisa si am transferat-o la acea doamna DEOSEBITA care ii face tratament si a raspuns foarte bine pentru ca avea organismul liber de medicamente.Oricum luati in seama leusteanul!!!! SANATATE MULTA LA TOTI !!

Sus

MesajScris: 08 Mar 2010, 05:21 
Neconectat

8 Martie,Ce minunata zi
-

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

Sus

MesajScris: 08 Mar 2010, 14:53 
Neconectat

Sunt noua pe acest forum.Din pacate si tatal meu are carcinom microcelular prosibil si metastaze hepatice.A fost depistat in noiembrie si de atunci face chimioterapie.Eu stiam ca dupa 2-3 sedinte se face din nou tomografie sa vada efectul citostaticelor;face etoposid in combinatie cu cisplatin.Ciudat este ca se simte rau dupa ce revine acasa(dupa cele 3 zile de citostatice).Este acum la a patra serie si s-a simtit f. rau......cu ameteli, fotofobie lipsa poftei de mancare cauzata si de probleme de tranzit.Este f. apatic, sta numai in pat el care era un om foarte activ si nu exista zi in care sa nu plece undeva.Are 66 de ani.Cand citesc de unii bolnavi de pe forum care merg la piata se plimba ma gandesc mereu de ce tatal meu nu poate face acelasi lucru.
Este inscris la doctorul Dediu de la Fundeni un medic pe care toata lumea il recomanda dar care nu este prea comunicativ.I-a spus ca dupa a sasea serie de cito ii face tomografie si in functie de starea tumorii e posibil sa fie operat.Operatie in caz de cancer cu celule mici eu stiu ca e f. rar.......si daca era caz de operatie trebuie s-o faca de la inceput,nu?
Vin astfel la voi sa-mi spuneti si mie o parere.Va tin la curent

Sus

MesajScris: 10 Mar 2010, 12:26 
Neconectat

Buna ziua,

Daniela, ai dreptate. Unii sunt medici doar cu numele. Sunt niste simbriasi si chiulangii. Si eu am schimbat medicul de familie pentru un motiv asemanator.

Eu astept aprobarea pentru medicamentul Alimta, dar se pare ca tot o sa astept. Mi-a spus doamna doctor ca au venit ceva aprobari pentru acel medicament, dar nu pentru mine ci pentru cei care au facut cererea acum un an. Se pare ca mai am de asteptat.

Multa sanatate la toti!

Titi

Sus

Subiectul mesajului: Re: CANCER PULMONAR GR. 4 METASTAZAT
MesajScris: 10 Mar 2010, 16:02 
Neconectat

pedros1 scrie:
In 4 ianuarie am fost diagnosticat cu boala la plaminul drept in stdiul 4 metastazat la ficat, git, sistemul limfatic ... Am 54 de ani si aveam o tuse de care nu mai scapam. M-am lasat de fumat in 1992 dar mi sa spus ca-i de la fumat. Am inceput tratamentul citostatic pe 22 ian. M-am speriat degeaba, nu are nici un efect secundar asupra mea, nu-mi cade parul, m-am ingrasat 3kg, nu mi-e greata dar obosesc mai repede. Totul depinde cum reactioneaza organismul individual. Sa ai incredere in doctori, tratament si sa vizualizezi distrugerea tumorilor: stai intins pe spate si iti inchipui tumorile din corp si vezi niste meduze verzi cum inoata, le acopera, le sug si dispar in locul lor fiind lasat organul sanatos. Faceti asta de 3 ori pe zi indiferent de boala. Nu va lasati pacaliti de vraci si lecuitori. Mergeti la un spital bun, la un oncologist ( eu sunt tratat la Royal Marsden Hospital in Londra) nu la vinzatori de iluzii. La o luna dupa inceperea tratamentului ma simt excelent. Sanatate la toti si nu fumati, nu aduce nimic bun, numai suferinta si moarte.
Mesaj modificat de autor pe 28.02.2007
Mesaj modificat de autor pe 1.10.2008

Tatal meu a avut aceias problema si la tratat d-na dr Mirela Wagner din SUA , i sa dat o schema de tratament si dupa 6 luni nu a mai fost depistat cu tumorile de la ficat si plamani in 9 luni au fost ok.Si tata a fumat timp de 23 ani , este foarte bine cine se poate lasa de fumat.daca medici de la noi ar fi asa cum sint cei din alte tarii ar fi foarte bine am avea si noi bolnavii mai ingrijiti.Nu pot sa nu vezi ca un medic roman placat in SUA de anii de zile face benevol ceia ce medici din Romania nu fac cu toate ciubucurile care le primesc.

Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 00:01 
Neconectat

ursu mariana patricia scrie:
Sunt noua pe acest forum.Din pacate si tatal meu are carcinom microcelular prosibil si metastaze hepatice.A fost depistat in noiembrie si de atunci face chimioterapie.Eu stiam ca dupa 2-3 sedinte se face din nou tomografie sa vada efectul citostaticelor;face etoposid in combinatie cu cisplatin.Ciudat este ca se simte rau dupa ce revine acasa(dupa cele 3 zile de citostatice).Este acum la a patra serie si s-a simtit f. rau......cu ameteli, fotofobie lipsa poftei de mancare cauzata si de probleme de tranzit.Este f. apatic, sta numai in pat el care era un om foarte activ si nu exista zi in care sa nu plece undeva.Are 66 de ani.Cand citesc de unii bolnavi de pe forum care merg la piata se plimba ma gandesc mereu de ce tatal meu nu poate face acelasi lucru.
Este inscris la doctorul Dediu de la Fundeni un medic pe care toata lumea il recomanda dar care nu este prea comunicativ.I-a spus ca dupa a sasea serie de cito ii face tomografie si in functie de starea tumorii e posibil sa fie operat.Operatie in caz de cancer cu celule mici eu stiu ca e f. rar.......si daca era caz de operatie trebuie s-o faca de la inceput,nu?
Vin astfel la voi sa-mi spuneti si mie o parere.Va tin la curent

in carcinomul cu celule mici, chirurgia nu are efecte bune de aceia nu prea se foloseste. on principiu, microcelularul se dezvolta in zona centrala si este rapid invaziv - se raspandeste prea repede. asta ar presupune indepartarea unui plaman. teoretic.

insa rezultatele benefice obtinute prin chimioterapie a facut ca acum tratamentul sa se bazeze pe citostatice, radioterapie preventiva pe craniu deoarece s-a constatat ca cei mai multi pacienti aveau metastaze pe creier si se mai stie si ca citostaticele nu traverseaza bariera hematoencefalica deci nu protejeaza creierul de eventualele metastaza; radioterapia pe tumora pulmonara si rar si individualizat, chirurgia. binenteles ca se mai poaye face si radioterapie si chimioterapie adjuvanta sau paleativa pentru determinari secundare pe alte organe:oase, etc.

in ceea ce priveste tomografia, acum protocolul este adaptat la necesitatile romanesti.
teoretic la fiecare cura de citostatice se face un set de analize si o radiografie. pentru un medic cu experienta nu e nevoie de mai mult. apoi ei stu dk a reactionat la tratament sau nu, dk pot merge mai departe sau nu.
bani nu prea u ptr CT, scintigrafii osoase sau rmn. dk ai bani iti faci tu....si asta intr-adevar dk ai nevoie. stiu ca o sa ma contraziceti dar sunt si cazuri in care noi ca pacienti vrem ptr ca nu stim de ce se simt/ne simtim rau dar unele simpitome sunt date de tumora, altele de metastaze si aletele apar datorita asa numitelor efecte paraneoplazice:existenta unor substante secretate de tumori si de reactile de aparare ale organismului.
tatal dvs se simte rau si datorita afectari hepatice duble as zice: metastazele si efectele citostaticelor care se metabolozeaza tot de care ficat atat in produsi activi cat si in produsi ce vor fi eliminati de organism.
sper ca-i administrati lagossa 150 mg de 2 ori/zi sau silimarina cam in doza de 150/300 mg max zi. antioxidanti;vit A,C, E si seleniu. ajuta si protejeaza ficatul.
dr dediu ca si alti oncologi sunt foarte putin comunicativi. esential este sa-l ajute chimioterapia. oricum dk e la a patra cura presupun ca a dat ceva rezultate bune ptr ca altfel nu am mai fi continuat. aveti incredere in Dumnezeu.
Sanatate multa la toata lumea.

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2075 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 208  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]