Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 01 Aug 2010, 01:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balonarea
MesajScris: 21 Iul 2008, 13:45 
Neconectat

Buna fetelor.Si eu sunt foarte necajita.Am 1.68 si 64 de kg,arat bine doar ca am o burta umflata ,si toata lumea ma intreaba daca fac bebe.Nu sunt gravida si problema balonarii EXAGERATE ca altfel nu stiu cum sa o numesc o am de vreo 2 ani.Ni nu stiu ce sa mai fac.Arat bine doar ca nu pot purta si eu un maieuas mai stramt ca iese burtoaica :((((Va rog cine a avut problema ca a mea si a rezolvat-o sa imi spuna si mie solutia.Multumesc

Sus

MesajScris: 04 Aug 2008, 18:24 
Neconectat

Dr.prof Mirela Wagner care este plecata in USA face niste scheme de tratament pentru aceasta afectiune , este dr profesor are 3 specializari si sfatul meu este sa-i scrii un email pe adresa ei sa vezi cum te poate ajuta cu un tratament.Adresa ei este mmirelawagner@aol.com .Tratamentele sint naturale pe baza de ciuperci si alge.
dr.Cosmin Badea

Sus

MesajScris: 30 Aug 2008, 00:22 
Neconectat

Fetelor, eu de ani de zile am avut probleme cu balonarea. Recent am aflat ca de fapt boala care o aveam era candida (am uitat cum ii zice exact in romana, sunt crescuta in america). In fine, de cand am inceput sa ma tratez pt candida (dieta fara zahar si carbohidrati, multe suplimente naturale, usturoi si altele) mi s-a schimbat viata. Simptome de candida care le-am avut: balonare non stop, dureri de burta, depresie, anxietate, chronic fatigue, constipatie, IBS, confuzie. Altele ar mai fi:limba alba, vaginal yeast infections, fungus pe corp.
De o luna de zile ma tratez si sunt mai fericita ca oricand. Am o gramada de retete si sugestii. De asemenea mi-am dat seama ca am o intoleranta pt gluten (se gaseste in toate formele de porumb, decat in produsele pe care specifica ca sunt gluten-free) si cred ca sunt si intoleranta la lactate. Gluten e un aditiv din proteine foarte sanatos dar in ziua de azi se foloseste mai mult ca oricand si corpurile la multa lume il resping. Daca aveti intrebari scrie-ti-mi la lecsica@yahoo.com. Succes!!

Sus

MesajScris: 30 Aug 2008, 00:26 
Neconectat

Pt bobocik: eu nu am vrut sa slabesc neaparat, dar cu dieta mea noua (care trebuie sa o tin o viata oricum) am slabit prima saptamana vreo 2 kg. Nu m-am mai cantarit de atuncea. Secretul este ca daca mananci o dieta bazata pe proteine sa nu amesteci cu carbohidrati. Asta nu inseamna ca mori de foame, din contra, mananci o gramada si la toate orele. Singura problema este sa te abtii de la paste, paine, dulciuri, fructe, suc si orice are nivele inalte de zahar si carbohidrati.

Sus

MesajScris: 13 Noi 2008, 15:44 
Neconectat

Pentru a nu te mai simti balonata trebuie sa urmezi anumite reguli:
1. nu trebuie sa mai mananci dupa ora 7 seara

2. mananca de 3 ori pe zi , dimineata poti manca orice pentru ca nu se depune , dupamasa ceva supica si felul 2 .. iar seara o salata de legume sau fructe

3. nu vei bea apa decat la 10 minute dupa ce ai mancat , iar fructe doar dupa 3 ore .

4. si in cele din urma ... 30 de minute de exercitii fizice pe zi ..

Hai ca nu e asa greu ... Succes!

Sus

MesajScris: 11 Mar 2010, 20:25 
Neconectat

Tineti Post va ajuta foarte mult. Medicamentul Sufletului si trupului. Sanatate Multa si Intelegere

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]