|
Fetelor, eu de ani de zile am avut probleme cu balonarea. Recent am aflat ca de fapt boala care o aveam era candida (am uitat cum ii zice exact in romana, sunt crescuta in america). In fine, de cand am inceput sa ma tratez pt candida (dieta fara zahar si carbohidrati, multe suplimente naturale, usturoi si altele) mi s-a schimbat viata. Simptome de candida care le-am avut: balonare non stop, dureri de burta, depresie, anxietate, chronic fatigue, constipatie, IBS, confuzie. Altele ar mai fi:limba alba, vaginal yeast infections, fungus pe corp. De o luna de zile ma tratez si sunt mai fericita ca oricand. Am o gramada de retete si sugestii. De asemenea mi-am dat seama ca am o intoleranta pt gluten (se gaseste in toate formele de porumb, decat in produsele pe care specifica ca sunt gluten-free) si cred ca sunt si intoleranta la lactate. Gluten e un aditiv din proteine foarte sanatos dar in ziua de azi se foloseste mai mult ca oricand si corpurile la multa lume il resping. Daca aveti intrebari scrie-ti-mi la lecsica@yahoo.com. Succes!!
|