Salut! Mmm, e foarte grava problema respiratiei urat mirositoare. As spune ca este, privind prin prisma unui cuplu, cel mai neplacut lucru. Din cauza acestui neplacut miros, cred, am pierdut si cea mai de treaba si placuta fata pe care am intanlit-o. Dar apoi, dupa o vreme, cred ca din lipsa de ocupatie, am inceput sa ma scobesc prin dinti si cel mai important - PE DINTI ! Mai precis, la baza dintilor, acolo unde se strag bacteriile care formeaza placa bacteriana. Adevarul este ca nu e deloc placut si deloc confortabil sa faci asa ceva, dar eu am observat ca a mers. Tin minte ca aveam, pe unii dinti, chiar o pata un pic neagra, cred ca din cauza depunerii placii bacteriene. Acum, dupa 2 luni de activitate, dinti sunt perfect curati. Nu mint. Acum urmeaza partea interesanta : nu prea o sa reusiti cu ajutorul scobitorilor obisnuite, ci cu ajutorul ( asa cum am facut eu) betelor de frigarui. Sper sa nu radeti. Incerc si imi doresc tare mult sa dau o mana de ajutor, pentru ca e necesar.
Tot cu ajutorul acestor "bete magice", despicate pe jumatate, iti poti curata ( foarte bine si eficient) limba. Va rog sa incercati inainte de culcare sa va curatati dinti si CEL MAI IMPORTANT - LIMBA, iar de dimineata veti observa diferenta. La mine a functionat si functioneaza. Iarasi important este sa combinati aceste exercitii cu spalatul traditional al dintilor, cu periunta. Cu siguranta veti observa schimbari majore, chiar si dupa primul exercitiu de acest gen. IMPORTANT : nu fortati nota din prima ; ca peste tot in viata, asa cum spune traditia " din aproape in aproape" si "putin cate putin". In cazul in care veti forta nota in curatatul dintilor intens, gingia dumneavoastra va avea de suferit. Asadar...putin cate putin.
Puteti face o mica verificare : verificati-va rspiratia inainte de a va curata limba cu acest " batigas" - iar apoi dupa ce v-ati curatat limba. Veti vedea o schimbare cu mult in bine.
Dar...mai intai de toate, ca si in cazul meu....scapati de carii. Acestea va pot incetinii progresul, cred eu.
Imi doresc tare tare mult sa va fie de folos sfaturile mele. Este nevoie de putina rabdare. Sunt sigur ca veti avea o viata mai si o respiratie mai placuta dupa ce veti folosii aceste metode.
Succes si Doamne ajuta.
Cu sinceritate, Mihai