|
Buna ziua.Numele meu este Mihaela si am 42 de ani.Am fost diagnosticata cu rectocolita ulcero-hemoragica in anul 2003.Am rugamintea la toti cei activi pe acest forum,sa nu vindeti vise.Eu traiesc cu aceasta boala de 7ani.Am avut perioade cand imi doream sa mor dar am avut si intamplari minunate de viata.In tot acesti ani m-am straduit sa invat sa traiesc.Sa traiesc,pur si simplu.Boala nu am considerat-o nici povara,nici blestem,nici incercare.M-am incurajat cu zicala ''Dumnezeu nu-i da omului ,mai mult decat poate duce'',si mi-am spus ca eu pot,ca de aceea am primit-o... Tot timpul am cautat remedii,iarasi pe sintagma ''Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in gura''...Ce am descoperit eu ca-mi face bine in acesti ani,vis-a-vis de aceasta suferinta este faptul ca face bine optimismul,increderea,sustinerea familiei si prietenilor.E foarte important sa nu te simti o victima,e foarte important sa nu permiti nimanui sa-ti planga de mila.Trebuie sa inveti sa-ti intelegi corpul si sa coalizezi cu el.Am avut perioade cu 40 de scaune pe zi,am intalnit medici care nu cunoasteau aceasta afectiune,am intalnit oameni care se fereau de mine ca si de o paria...Dar am fost si am trecut prin toate aceste situatii......Nu pot insira aici prin cate ocuri am umblat pt a-mi gasi leac dar....acum 3 ani,am descoperit intr-un forum pe net,o discutie in care se vorbea despre aceasta suferinta.Am luat legatura cu acea persoana si astfel am aflat de clinica de medicina integrala Masloc-Timisoara.Am fost acolo a o consultatie la dr Corneliu Babut si am primit tratament naturist pt 2 luni.Am inceput nu sa ma vindec ci sa ma simt mai bine.Cand mi s-a terminat tratamentul n-am putut ajunge acolo pt a lua altul (tratamentele sunt pregatite acolo,individual) si dupa 2luni eram iar la fundeni si iar pe prednison cu doza de 12 pastile.Anul trecut am reusit sa ajung din nou la Masloc (in situatia in care nu ma mai puteam tine pe picioare,deja).Am primit tratament pt 4 luni,ca sa nu mai raman fara.Am inceput tratamentul pe 28 noiembrie 2009,iar azi ,acum ,stau cu cana de cafea in mana,mai beau o gura,si va scriu acest mesaj...Sunt ok.Merg la serviciu,lucrez 3 schimburi,la metrou,sub pamant si ....ma bucur de tot ce-mi ofera viata.Merg la teatru,la restaurant,in parcuri.Doar ca nu-mi pot programa nimic dimineata.Scaunele mele nu pot fi controlate dimineata.As vrea sa nu disperati cei suferinzi de aceasta boala ci sa cautati incontinuu remediu.Dar documentati-va bine,inainte de a incerca ceva nou.Nu incercati nimic daca nu credeti ca lucrul acela va va ajuta...Fi-ti deschisi catre voi si catre altii...Imbratisati-va familia de cate ori aveti ocazia,in fiecare zi,de 10 ori pe zi...caci ei sufera odata cu voi si se bucura odata cu voi.Fetita mea a inceput o a doua facultate din dorinta de a ma ajuta.Acum face medicina umana.A s vrea sa va pot ajuta cu increderea mea .Haideti sa fim prieteni ,sa ne ajutam si sa ne sprijinim unii pe altii....dar sa nu ne plangem pe umar uniila altii....Daca am reusit sa va aduc un pic de speranta ,sunt fericita.Noi ,cei cu rectocolita ulcero-hemoragica,putem fi fericiti,putem daca vrem.Va iubesc.
|