Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 08 Sep 2010, 10:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rectocolita Ulcero-hemoragica
MesajScris: 13 Mai 2009, 14:06 
Neconectat

Buna ziua si multa sanatate celor de pe forum si celor care nu sant si n-au acces aici.Am fost diagnosticat in 2002 cu RCUH.De atunci iau tratament cu Salofalk pastile,iar in crize iau si clisme care ajuta mult.Acu doi ani la o colonoscopie au descoperit ca as avea si Crohn.Cred ca sant cam acelasi lucru,Crohn fiind mai grava.Pana acum,de doi ani n-am mai avut probleme majore.Acum am avut ceva probleme,de vreo luna,dar s-au mai estompat.Am un amic care a avut RCUH timp de vreo 5 ani.Apoi si-a facut spalaturi,clisme in fiecare seara cu marul lupului si galbenele,golindu-si complet tractul digestiv.Nu mai ia pastile de vreo 2 ani,doar cand si cand clisme cand simte ca ii vine.In rest manaca orice,nu mai tine regim.Cred si ca o viata ordonata ajuta,o stare psihica optimista.Persoana respectiva e credincioasa,mergand regulat la biserica.Eu n-am prea reusit sa-mi fac clisme ca amic meu,adica partial am reusit,dar imi provocau a doua zi scaun cu mucus si constipatie.Cred ca boala ataca pe fiecare in alt fel si ce mi se potriveste mie e posibilsa nu mearga la altul.Iau su suplimente naturiste:spirulina,coenzimaQ cu catina,ginsavit,produse apicole.Am indoieli ca boala asta e autoimuna.Daca am pastra cumva locurile ulcerate mereu protejate de materiile fecale,am convingerea ca ne-am vindeca.Deci,un colon cat mai oxigenat,mai curat,cred ca ar da rezultate.Pana nu se va afla cauza clara a bolii,am indoieli,pt ca lumea nmedicala inca nu s-a pus de acord.Sant suspectate tot felul de cauze.Cred ca o privire a bolii ca un ansamblu de factori care o declanseaza ar fi mai buna(factori psihici,genetici,infectiosi,etc).Multumesc celor care isi pun parerile pe forum.toaderdanielnicu e id meu de messenger ptr cine vrea sa corespondam.Sant din Timisoara.Sanatate la toata lumea.

Sus

MesajScris: 17 Mai 2009, 12:04 
Neconectat

Salutare tuturor...In ianuarie anul acesta am in ceput sa vad sange in scaun...am fost la doctor m-i sa facut o colonoscopie...rezultatul:rectita homoragica..m-i sa dat doar tratament cu supozitoare salofalk fara sa m-i se spuna sa nu-l intrerup..m-am simtit bine doar cand am luat acele supozitoare...dupa foarte nasol:nevoie de scaun si faceam doar sange de 2 ori pe zi(fara diaree)constipatie totala...in aprilie am fost din nou si am fost controlat pe reteta scria rectocolita hemoragica...m-i sa dat asa:Salofalk 500mg(2 de 2 ori pe zi)Enterolactis(1 de 2 ori pe zi)Flagyl(3 pe zi)si Mezym Forte(dupa fiecare masa)...Acest tratament il iau de o luna de zile si m-am simtit un pic mai bine...scaune moi si numai dimineatza fara dureri sange aproape deloc...de 2 zile fac cheaguri de sange inaintea scaunului...urmeaza sa merg la medic pt ca m-a chemat lunar...Va rog daca mai are cineva aceste simptome sa imi spuna si mie un tratament naturist...Mail: florin_11_fnd@yahoo.com...sau yahoo messenger..VA ROG MULT DE TOT..

Sus

MesajScris: 25 Mai 2009, 17:57 
Neconectat

vestile sunt amestecate,ti le spun mai intai pe cele bune,nu ai cancer,ma rog deocamdata,evolutia bolii este lunga de ordinul a 20 ,30de ani deci nu mori de ea ci cu ea,poti avea perioade lungi de remisie,cele proaste sunt ca nu se cunoaste la oraactuala nici un tratam care sa o vindece fie el alopat sau naturist,poate canceriza in procentaj de 20-25 la suta ,te doboara fizic si mai ales psihic si iti face viata extrem de complicata.daca te ajuta cu ceva ceea ce ti-am comunicat ,desi ma cam indoiesc,scrie pew forum.te usureazacu siguranta sa vbesti cu alti suferinzi,nu sunt medic,doar unul cu RCUH DE VREO 30 DE ANI.HASTALAVISTA.

Sus

MesajScris: 25 Mai 2009, 18:13 
Neconectat

Am fost la medic acum 2 zile...mi-a facut rectoscopie...si doctorul mirat mi-a spus ca sunt mult mai bine...ce am putut vedea si eu este ca in locul vaselor de sange sangerand..care l-e aveam inainte...acum era ceva galbui asa mi-a dat tratament in continuare ....pt ca pana nu scap de tot nu las tratamentul...doamne ajuta..si multa sanatate la toata lumea

Sus

MesajScris: 13 Iun 2009, 19:42 
Neconectat

buna ziua
sunt o mamica disperata care are un baietel de numai 5 ani care anu trecut in luna septembrie a fost diacnosticat cu rectocolita ulcerohemoragica.as dorii sa stiu cum se manifesta exact o criza ptr ca la noi el are scaun diareic dar fara sange sau cel putin nu se observa .noi am luat salzopirin doar timp de trei luni si acum suntem pe tratamnet naturist (eridiarom).dar din luna in luna el se deranjeaza la burta si are mai mereu scaune semiconsitente
mai exista si alti copii care au aceasta boala?

Sus

MesajScris: 15 Iun 2009, 15:50 
Neconectat

Buna. as dori sa stiu daca a incercat cineva tratamentul cu infliximab (REMICADE)- acesta face parte dintr-un program national.

Sus

MesajScris: 22 Noi 2009, 14:35 
Neconectat

Incercati cu incredere ERIDIAROM.Am mai postat la subiectul Crohn si celalalt subiect cu rectocolita.Ptr mine e cura , remediul, mi-a facut bine ENORM.Nici nu se compara cu Salofalk sau altele.Inca sant uimit de ce efect are asupra mea.Timp de 7 ani am luat zilnic Salofalk, sub 2 grame nu am prea scazut, plus crize mereu.De cand iau ERIDAROM, parca sant alt om, parca nici n-as fi fost bolnav.Sanatate.PS.- poate credeti ca fac reclama mascata sau am interese comerciale de am postat in atatea locuri.Pot dovedi cu internari, tonele de retete si carnetele de sanatate pline de retete cu Salofalk, plus rezultatul colonoscopiilor.toaderdanielnicu e id meu de mess daca cineva e curios de experientele prin care am trecut.Sanatate tuturor si incercati sa va intoarceti spre natura cat puteti.

Sus

MesajScris: 02 Mar 2010, 13:05 
Neconectat

Buna ziua.Numele meu este Mihaela si am 42 de ani.Am fost diagnosticata cu rectocolita ulcero-hemoragica in anul 2003.Am rugamintea la toti cei activi pe acest forum,sa nu vindeti vise.Eu traiesc cu aceasta boala de 7ani.Am avut perioade cand imi doream sa mor dar am avut si intamplari minunate de viata.In tot acesti ani m-am straduit sa invat sa traiesc.Sa traiesc,pur si simplu.Boala nu am considerat-o nici povara,nici blestem,nici incercare.M-am incurajat cu zicala ''Dumnezeu nu-i da omului ,mai mult decat poate duce'',si mi-am spus ca eu pot,ca de aceea am primit-o...
Tot timpul am cautat remedii,iarasi pe sintagma ''Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in gura''...Ce am descoperit eu ca-mi face bine in acesti ani,vis-a-vis de aceasta suferinta este faptul ca face bine optimismul,increderea,sustinerea familiei si prietenilor.E foarte important sa nu te simti o victima,e foarte important sa nu permiti nimanui sa-ti planga de mila.Trebuie sa inveti sa-ti intelegi corpul si sa coalizezi cu el.Am avut perioade cu 40 de scaune pe zi,am intalnit medici care nu cunoasteau aceasta afectiune,am intalnit oameni care se fereau de mine ca si de o paria...Dar am fost si am trecut prin toate aceste situatii......Nu pot insira aici prin cate ocuri am umblat pt a-mi gasi leac dar....acum 3 ani,am descoperit intr-un forum pe net,o discutie in care se vorbea despre aceasta suferinta.Am luat legatura cu acea persoana si astfel am aflat de clinica de medicina integrala Masloc-Timisoara.Am fost acolo a o consultatie la dr Corneliu Babut si am primit tratament naturist pt 2 luni.Am inceput nu sa ma vindec ci sa ma simt mai bine.Cand mi s-a terminat tratamentul n-am putut ajunge acolo pt a lua altul (tratamentele sunt pregatite acolo,individual) si dupa 2luni eram iar la fundeni si iar pe prednison cu doza de 12 pastile.Anul trecut am reusit sa ajung din nou la Masloc (in situatia in care nu ma mai puteam tine pe picioare,deja).Am primit tratament pt 4 luni,ca sa nu mai raman fara.Am inceput tratamentul pe 28 noiembrie 2009,iar azi ,acum ,stau cu cana de cafea in mana,mai beau o gura,si va scriu acest mesaj...Sunt ok.Merg la serviciu,lucrez 3 schimburi,la metrou,sub pamant si ....ma bucur de tot ce-mi ofera viata.Merg la teatru,la restaurant,in parcuri.Doar ca nu-mi pot programa nimic dimineata.Scaunele mele nu pot fi controlate dimineata.As vrea sa nu disperati cei suferinzi de aceasta boala ci sa cautati incontinuu remediu.Dar documentati-va bine,inainte de a incerca ceva nou.Nu incercati nimic daca nu credeti ca lucrul acela va va ajuta...Fi-ti deschisi catre voi si catre altii...Imbratisati-va familia de cate ori aveti ocazia,in fiecare zi,de 10 ori pe zi...caci ei sufera odata cu voi si se bucura odata cu voi.Fetita mea a inceput o a doua facultate din dorinta de a ma ajuta.Acum face medicina umana.A s vrea sa va pot ajuta cu increderea mea .Haideti sa fim prieteni ,sa ne ajutam si sa ne sprijinim unii pe altii....dar sa nu ne plangem pe umar uniila altii....Daca am reusit sa va aduc un pic de speranta ,sunt fericita.Noi ,cei cu rectocolita ulcero-hemoragica,putem fi fericiti,putem daca vrem.Va iubesc.

Sus

MesajScris: 09 Mar 2010, 17:21 
Neconectat

Am luat predinson 45 mg/zi, boala a intrat in remisie
La scaderea dozei a reaparut sangele in scaun iar apoi la cresterea ei din nou la 45 , boala a intrat in remisie .
Din nou am scazut doza si a reaparut . Iau si salofalk dar nu ma ajuta cu nimic .

Cine imi da un sfat ? M-am saturat sa tot cresc doza de predinson pentru o amarata remisie de 1-2 saptamani

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]