Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 01 Aug 2010, 01:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Caderea Parului
MesajScris: 05 Feb 2010, 17:32 
Neconectat

Buna Fetelor,

Am si eu o problema cu caderea parului,mi-a cazut parul din fata am ca si nuste gauri in cap,am luat FORCAPIL de vre-o luna dar nu vad nici un remediu,am facut masti cu ulei de masline ulei de ricin si galbenus de ou si tot nimic.
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat.
Va pup.Gabriella.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Caderea Parului
MesajScris: 09 Feb 2010, 02:13 
Neconectat

Ai cumva matreta? Daca da ar trebui sa scapi de matreta. Incearca sa consumi legume verzi : spanac, ceapa verde, castravete si sa te hidratezi adica sa bei apa vreo 2 kile pe zi. Sper ca ti-am fost de folos.

Sus

MesajScris: 26 Mar 2010, 00:17 
Neconectat

Ai cumva aceasta problema ?
Alopecia areata este o boala dermatologica caracterizata prin caderea parului, de obicei de pe pielea capului, zonele lipsite de par avand forma rotunda sau ovalara.

Sus

MesajScris: 28 Mar 2010, 23:14 
Neconectat

si eu am de mult aceeasi probl cu caderea parului. am luat 2 luni BIOSCALIN si nu am rezolvat nimic. am nevoie de tratament. spuneti mi ce sa iau. fara pastile pt ca am ''pus'' 10 kg din cauza BIOSCALINULUI.

Sus

MesajScris: 13 Mai 2010, 11:46 
Neconectat

hello!ma bucur sa vad ca mai sunt oameni ca mn care prefera plantele pastilelor.trebuie sa va spun ca am avut si eu probleme cu caderea parului,dar am incercat o reteta care mi-a redat din nou increderea in mn.trebuie sa amestecati 3 parti egale de ulei de ricin,gaz lampant si alcool(eu folosesc bineinteles tuica sau palinca,fiind produs natural).amestecul obtinut se apilca doar la radacina parului,in fiecare seara,dupa ce in prealabil agitati sticluta cu continutul pana se face o spuma alba.partea cea mai neplacuta e ca tratamentul dureaza 2 saptamani,timp in care tre sa te frictionezi in fiecare seara,asta FARA SA TE SPELI PE CAP!eu am rezistat 10 zile,dar nu mi-am intrerupt activitatile sociale ca nu miroase in nici un fel.eu sunt extraordinar de multumita!vi-l recomand!e pentru sanatatea voastra!sper sa va ajute!

Sus

MesajScris: 14 Mai 2010, 12:28 
Neconectat

offff...... stiu cum este am avut si eu problema asta dar am scapat . Am luat Hair Blend de la Secom, sunt produse naturale, le gasesti in farmacii. Este un flacon cu 100 capsule, eu am luat timp de o luna si jumatate.
Bafta .....

Sus

MesajScris: 08 Iun 2010, 15:58 
Neconectat

gabi2008_gabi2008@yahoo.com scrie:
Buna Fetelor,

Am si eu o problema cu caderea parului,mi-a cazut parul din fata am ca si nuste gauri in cap,am luat FORCAPIL de vre-o luna dar nu vad nici un remediu,am facut masti cu ulei de masline ulei de ricin si galbenus de ou si tot nimic.
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat.
Va pup.Gabriella.

Buna .Mergi la dermatolog si sigur el te va ajuta.

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]