Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: de 3 sapt grasa...
MesajScris: 06 Dec 2007, 00:54 
Neconectat

salut!!!
am si eu o mica mare problema... am 21 de ani si de vreo 3 sapt incoace ma umflu in continuu fara sa mananc cine stie ce..am avut o perioada de stress cu nopti pierdute si program dezechilibrat si cred ca din cauza asta.. problema este ca nu stiu cum sa-mi aduc metabolismul la normal. eu am fost suferit toata copilaria ca eram prea slaba.. dupa cativa ani de chinuri ajunsesem la o greutate cat de cat normala - sub medie totusi - si de 3 sapt incoace parca imi pompeaza cineva grasime. nu stiu ce sa fac. nici nu pot sa ma mai aplec din cauza burtii - ma jeneaza oricum as sta.. :(( ce sa fac? stiti vreo solutie sa-mi readuc metabolismul pe fagasul normal?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Probleme cu metabolismul
MesajScris: 06 Dec 2007, 15:30 
Neconectat

Nu este normala aceasta dereglare.Mergi de urgenta la un medic endocrinolog.Hai ca te ingrasi...dar nu asa de repede!Se intampla ceva cu organismul tau...

Sus

Subiectul mesajului: Re: Probleme cu metabolismul
MesajScris: 03 Noi 2008, 14:29 
Neconectat

am 14 ani si sunt foarte mic de statura....doar 1.43m...40kg,sunt sanatos,mananca bine ,nu am probleme de sanatate, fac sport...dar din pacate nu ma dezvolt suficient in inaltime ...ce-as putea face in aceasta privinta. Orice sfat este bine primit.
Multumesc anticipat
Mesaj modificat de autor pe 3.11.2008

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]