Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 08 Sep 2010, 10:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna
MesajScris: 01 Feb 2008, 16:11 
Neconectat

Buna fetelor,

Va recomand Hoodia Gordonii Plus , care pe mine m-a ajutat foarte mult in ultima vreme si eram ca si voi foarte ingrijorata de kg. in plus acumulate.

Multa bafta si rabdare!
Sa auzim de bine!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Bulimia vs. Anorexia
MesajScris: 03 Feb 2008, 00:13 
Neconectat

buna fetelor.Am si eu o problema.De cate ori mananc mai mult iau laxative pentru a nu ma ingrasa.In ultimul timp se intampla din ce in ce mai des.Deja de la 1 pastila de laxativ am ajuns la 3 pt ca acestea nu-si mai fac efectul.Ce sa fac?

Sus

MesajScris: 03 Feb 2008, 15:46 
Neconectat

buna.stiu ca nu sunt cea mai in masura sa iti dau sfaturi dar lxativele tot ce fac este sa pierzi minerale si electroliti si mai rau iti faci.pentru inceput mananca sanatos multe fructe ,legume,peste,pui,branzeturi slabe fa sporty iar daca ai probleme cu constipatia incearca remedii naturiste seminte de in,tarate de grau lasate de seara pana dimineata in apa si mai presusus de orice iubeste-te mult .cu asta incepe totul cu iubire fata de tine si de corpul tau.multa sanatate

Sus

MesajScris: 03 Feb 2008, 21:15 
Neconectat

multumesc pentru sfat Monica 23, asa am sa fac.Nu am kilograme in plus , sunt chiar sub limita , am 1.73 si 57 de kg, dar am facut o obsesie, nu suport sa pun un kg sau doua in plus.Se intampla de multe ori sa nu ma pot abtine de la mancare si atunci ma gandesc ca am laxativele.Stiu ca nu fac bine, voi incerca sa mananca mai multe legume si fructe,pt.a nu avea probleme cu constipatia.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2008, 17:26 
Neconectat

Buna ziua tuturor,
inainte de orice trebue sa stiti ca nici o afectiune sau cura nu se poate face inainte de a curata si fortifica ficatul si rinichi,aceasta procedura este obligatorie pt. reusita oricarui tratament naturist.
Se incepe cu ficatul,timp de 10 zile ,apoi cu rinichii alte 10 zile ,dupa care se aplica tratamentul sau cura ,dupa caz.Pentru detalii sunati la 0722661423 sau mess. elena_nastasa2000
Mesaj modificat de autor pe 12.02.2008

Sus

MesajScris: 03 Mar 2008, 00:11 
Neconectat

Sunt si eu interesata de Hoodia Gordonii. Chiar da rezultate? Cum se administeaza acest produs?
Nu exista efecte secundare?
Mesaj modificat de autor pe 2.03.2008

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]