Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pete pe piele
MesajScris: 06 Aug 2007, 22:33 
Neconectat

salut,,,ma numesc maria si am si yo pistrui,,am luat tot felul de produse din farmacii dar fara rezuktate,,,:(:(...incep sa cred k nu se poate fc nimic pt a-i face sa dispara:cry::cry:..va rog sa ma ajutati:)...merci

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pete pe piele-Pitiriazis versicolor
MesajScris: 05 Sep 2007, 17:50 
Neconectat

buna ziua tuturor.

in legatura cu cei care au afimat ca au pitiriazis(versicolor)adica pete albe pe corp va sfatuiesc cu toata caldura sa incercati SELEGEL de la DUCRAY.este un sampon exceptional.Cand va spalati pe cap,spuma ramasa intinde-o pe partile cu pete.Ptr mine a fost aur.Avegi grija ca toate aceste pete se extind si trebuie tratate imediat.Va pup si sper sa va ajute si pe voi.

Sus

MesajScris: 16 Sep 2007, 22:20 
Neconectat

Buna fetelor
Pentru petele maronii de pe fata mie mi s-a spus de catre mai multi dr. dermatologici ca nu prea gasim solutii in creme si ca indicate sunt peelingurile chimice sau cele cu laser; eu am pe buza superioara pe pometi si f putin pe nas, sunt de la anticonceptionale, solar....noroc cu fondul de ten care ma ajuta sa-mi recapat increderea ca altfel ma demoralizeaza f tare cand imi privesc tenu in oglinda;....am folosit pana aku crema depigmentara de la Galenic si nu am obtinut rezultate deloc...voi apela la peelingul laser dar mai astept vreo luna, doua pt ca se face doar in sezonul rece, 3 sedinte cu interval de o luna intre ele....va rog ...insistent...daca a mai facut cineva peeling pana aku as vrea sa stiu cum este, dak rezultatele chiar sunt atat de bune pe cat spun dr...

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pete maronii pe fata
MesajScris: 26 Oct 2007, 01:55 
Neconectat

Am scapat de petele maronii de pe fata!!!Uraaa!!!:D Va spun si cum-am luat din farmacie(dona,dar se gaseste in orice farmacie sau plafar)TINCTURA DE ROSTOPASCA.Se ia de 3 ori pe zi dupa masa cate 25-30 de picaturi.Rezultatele au inceput sa se vada dupa 2 zile.E pe baza de plante si nu are contraindicatii.Mi-a explicat un doctor ca de cele mai multe ori apar petele respective de la un regim de viata "neadecvat"-alcool,tigari,mancare nesanatoasa,stres,expunerea la soare,etc.Sper sa ajute pe toata lumea! Multa sanatate si un ten perfect!!!:D

Sus

Subiectul mesajului: salut
MesajScris: 10 Dec 2007, 23:53 
Neconectat

unde se gasesc produsele de la natura plant?
Mesaj modificat de autor pe 10.12.2007

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pete pe nas
MesajScris: 09 Mai 2008, 17:37 
Neconectat

Buna, m-am pricopsit pe nas cu o pata rosie care seamana cu o vinisoara (daca ma uit mai de aproape) din cauza unei zgarieturi. Au trecut mai bine de trei luni si nu a trecut singura. Stie cineva cum sa scap de ea. Nu o mai suport!!!!! :cry:

Sus

MesajScris: 12 Apr 2010, 18:09 
Neconectat

crema si lotiunea de la Q4U cum se folosesc?

Sus

MesajScris: 21 Mai 2010, 18:57 
Neconectat

natzy imi poti spune te rog unde ai avut acele pete?

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]