Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 08 Sep 2010, 07:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: parodontoza
MesajScris: 30 Iul 2006, 18:58 
Neconectat

stie cineva daca "super bio quinona q10" este de ajutor in parodontoza?din cate am vazut in detaliile despre produs,se pare ca este se ajutor in prevenire,dar pe mine ma intereseaza daca este buna in tratarea ac. boli.am vazut o reclama undeva si sa pare ca ar fi buna,dar vreau si eu o confirmare din partea cuiva care a folosit si i-a fost de ajutor.am probleme de acest gen,deja mi se misca doua masele.va rog sa ma ajutati daca puteti!

Sus

Subiectul mesajului: Re: parodontoza
MesajScris: 30 Iul 2006, 20:28 
Neconectat

Nu stiu daca produsul respectiv este bun insa pot sa-ti scriu alte tratamente eficiente:
-masarea gingiilor de 2-3 ori/zi cu ulei de masline sau masarea zilnica a acestora cu sare de bucatarie sau lamaie si aloe;
-se beau zilnic sucuri de morcovi; morcovi+sfecla+spanac; morcovi+telina+spanac;
-se mesteca zilnic bucati de hrean;
-se tin in gura 5 minute 40 picaturi tinctura de propolis diluate in 50 ml. apa, de 3 ori/zi;
-2-4 capsule de usturoi de 3 ori/zi;
-produsul numit Parodosan
Fumatul poate scadea sansele de succes ale acestor tratamente!

Sus

MesajScris: 06 Mar 2007, 13:55 
Neconectat

Am citit in revista "AS" despre
" super bio quinona q10", si doresc sa cumpar acest tratament pt.boala paradontoza. Daca stie cineva de unde pot procura acest medicament , va multumesc anticipat.
marisofi_noah@yahoo.com

Sus

MesajScris: 06 Mar 2007, 23:27 
Neconectat

De la farmacie.Exact asa se numeste.

Sus

MesajScris: 10 Mar 2007, 02:05 
Neconectat

poti folosi produsul,este bun super bio quinona Q 10(are coenzima Q 10)si opreste si singerarile gingiei,contribuind la refacerea lor in acelas timp;la fel de bun este si Energy Q 10,de la Walmark;

Sus

MesajScris: 12 Mar 2008, 23:13 
Neconectat

am vorbit cu cineva care sufera de aceasta boala si a folosit un tratament sub forma de gel numit PERICARE care l-a comandat de pe net.Am inteles ca trebuie facut tratamentul pe parcursul a mai multe luni,dar cu rezultate vizibile inca din prima luna. Este destul de scump dar cand vine vorba de sanatate ce nu face omul.Multa sanatate:lol::)

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]