BlueBell scrie:
Am exclus sampoanele cosmetice chipurile anti matreata si am ales sa folosesc de vreo 3 ani numai sampoane medicinale (unele chiar scumpe, dar la plafar gasiti si ieftine, pe baza de aspirina). (
Cum se numesc sampoanele pe baza de aspirina? Ai testat vreunul?
Eu am incercat mai multe sampoane de la farmacie dar nu au avut efect si oricum nu se pot folosi timp indelungat. Asa ca am citit pe forum despre spalarea cu apa + aspirina. Si a avut efect. Mai ales ca la mine problema mare e ca absolut nici un sampon nu curata de tot cojile. Eu dupa ce ma spal pe cap am inca pe scalp cojite lipite de cap. Si atunci in acele locuri dupa 1 zi 2 se formeaza si mai multe si de dimensiuni mari. Dupa tratamentul cu "apa + aspirina" s-au curatat mult mai bine + nu s-au mai format coji mari + nu m-a mai mancat capul
Am inteles ca in mod normal solutia trebuie sa contina "acid salicilic" si nu "acid acetsalicilic (aspirina)".
Se gaseste la plafar sau la farmacie solutie de "acid salicilic"? Problema e ca un sampon care contine "acid salicilic" s-ar putea sa nu fe bun pt mine din alte cauze. Asa ca preferam o solutie de "acid salicilic" + samponul care il folosesc acum. Nu ma intereseaza un sampon tratament pt ca asta dupa ce nu il mai folosesc matreata apare din nou. Vreau o solutie pe care sa o folosesc mereu.
O sa merg si la dermatolog sa il intreb cum sa procedez dar inainte vroiam sa vad daca tratamentul asta functioneaza mai bine pt mine sa ii pot da toate detaliile.