|
Si eu m-am confruntat cu aceasta problema. Mai demult am promis sa postez noutati despre tratamentul pe care l-am urmat, in cazul in care va fi eficient. Deci: DEUS MED, str.Schitu Magureanu, 25, ap.2, interfon 02, sector 1(chiar langa parcul Cismigiu) tel. 311.30.49 Sa va spun despre ce este vorba: acolo au cabinete doi medici. Primul, Dr.Ioana Miloiu, un ginecolog bun(a fost singurul medic caruia i-a trecut prin cap sa-mi faca analizele pentru chlamidya si sa nu se limiteze numai la analize microbiologice si de cultura), dar cam scump, e adevarat. Pentru chlamidya mi-a dat antibiotice de 2 ori (azitromicina) care n-au avut nici un efect. Ea mi-a spus foarte deschis, ca poate sa-mi dea antibiotice in continuare, pana imi distrug ficatul, ca altceva n-are ce sa-mi faca, poate din a 5-6 oara dispare...Sau, mi-a recomamdat dansa, sa apelez la medicina chinezeasca, care - ce surpriza!- e practicata chiar de colegul ei, doctorul de vizavi(al 2-lea cabinet), Dr. Daniel Menrath. (Cica,imi spunea dansa, a trimis la el o gravida in luna a 6-a cu chlamidya, ce luase antibiotice de 5 ori fara efect simedicul asta, i-a dat un tratament de 7 zile, dupa care chlamidya a disparut!) Normal, mi-a mirosit un pic a sarlatanie, mi-am zis ca e un deal intre ei: adica, dupa ce te scurge de 15-20 milioane cu analize repetate si tratamente, iti spune ca n-are ce sa-ti faca si te trimite la colegul sau, sa te scurga si asta un pic de bani...asta cam asa e... Totusi, disperata, am fost la acest Dr. Menrath, mi-a dat niste tincturi si capsule cu ierburi cu nu stiu ce amestecuri secrete de-ale lui, un tratament de 10 zile. Eu am urmat tratamentul exact dupa schema data de el, dar nu 10 zile, ci pana am epuizat toate capsulele si tincturile. M-a costat, cu tot cu consultatie, 6 milioane.(Mult mai putin, decat daca as fi continuat sa iau antibiotice si sa repet de fiecare data analizele,+vizitele la ginecolog, care, stiti si voi, sunt scumpe). Cert este, ca am facut dupa o luna analizele pentru anticorpi chlamidya, IgA-ul si mi-a esit negativ. La doctorita aia n-am mai fost, sa fac si o analiza din secretie col, ca prea mi-a secat buzunarul povestea asta, am zis ca se vede si din sange, daca e vre-o schimbare si e si mai eftin (350.000 la Synevo.) Cam asta e...acuma, am sa mai fac o data analizele, ca sa fiu sigura 100%. Mentionez ca sotul meu a fost tratat cu azitromicina, i-a iesit negativ si ne-am abtinut de la contacte sexuale 2 luni. Nu fac reclama nimanui, pana la urma astia doi de la Deus Med sunt cam sarlatani,dar eu zic ca 6 milioane nu e chiar asa de mult, tinand cont ca medicina asta chinezeasca m-a scapat de chlamidya si nici ficatul nu mi l-am distrus. Sper ca v-am putut ajuta. Succes! P.S: am uitat sa mentionez, daca va hotarati si ajungeti pe-acolo, la sfarsit, cand d-soara de la receptie va comunica suma pe care o aveti de platit, cereti si un bon fiscal neaparat! (la prima vizita pe care o faci, iti bat bonul de casa, dupa ce te "abonezi" la ei - uita si astfel, zeci de milioane pe zi trec pe langa casa - am vazit cu ochii mei..) La banii pe care-i iau, ar trebui sa fie corecti. Mesaj modificat de autor pe 12.09.2006
|