|
Buna, Nu stiu cui te-ai adresat spunand "ce ceaiuri recomandati",de aceea imi cer scuze daca raspunsul meu te-ar putea supara(!) In bolile de ficat(aici fiind vorba de hepatomegalie) de obicei se recomanda polen,ceai de pedicuta,anghinare,armurariu, sunatoare si sucuri naturale de legume si fructe,aloe vera,spirulina si silimarina si cel mai important un regim alimentar adecvat. Ceaiul din fructe de armurariu produs de Plafar sau Fares Exista combinatii de ceaiuri cum este HEPATOCOL de la FARES; Ceai Tonic Tip Hepato Forte de la firma Natura; Ceaiul Hepatic-L de la Laboratoarele Larix Dintre legume si fructe se recomanda : Ficat (lenes): Anghinare, Capsuni, Cirese, Coacaze Negre, Maslina, Morcov, Papadie, Piersica, Portocala. Ficat (supraîncarcat): Creson, Grepfrut, Laptuca, Mar, Patlagea Vânata, Ridiche Neagra, Sparanghel, Struguri, Telina. # Tratamentul cu produse apicole vi-l prezint in continuare: laptisorul de matca se foloseste conform prescriptiei din ambalaj. Acesta se gaseste la Plafar sau Apicola, in fiole, liofilizat; dupa dizolvarea continutului unei fiole, acesta se tine sub limba timp de 5-10 minute, dupa care se inghite. # Polenul se macina in rasnita de cafea pana se obtine o pudra fina, dupa care se amesteca cu miere de albine (tei, salcam) pana se face o pasta vascoasa, din care se consuma zilnic 20 g. Grauntele de polen are un invelis care nu este digerat de sucul gastric. Polenul macinat se poate folosi si fara miere de albine - se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, inainte de mese. Nu incercati sa folositi propolis brut, nu ajungeti la nici un rezultat, acesta are in compozitie si multa ceara de albine. Pentru tratament, cumparati tinctura de propolis 30% (se gaseste la Apicola, Plafar sau farmacii). Zilnic, inainte de masa de pranz, picurati pe o bucata de miez de paine 20 de picaturi de tinctura, dupa care mancati miezul de paine. Redigest - se gaseste la Plafar. Folositi-l pana la vindecare, conform prospectului. Va mai recomand sa folositi preparatul Hercules, care se gaseste in farmacii si Plafar (contine o combinatie de catina, polen si miere de albine). Pentru ca toate recomandarile de mai sus sa aiba rezultatul dorit, trebuie sa urmati un regim alimentar fara grasimi, carne de porc, mezeluri, alcool, tutun si cafea. Mesaj modificat de autor pe 14.02.2007
|