Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 16 Mar 2010, 15:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Escherichia coli in gat
MesajScris: 06 Feb 2010, 11:53 
Neconectat

problema sta in felul urmator:
anul trecut m-am simtit rau, temperatura(micuta max 37.5, seara scadea la 37-37,1 uneori sub), gat uscat, stare de voma dupa masa, usoara ameteala!
asa...dupa ce m-am perindat la 3 doctori aproape 3 luni de zile timp in care am "mancat jumate de farmacie" o dna doctor foarte priceputa mi-a dat sa fac un exudat.
in urma acestuia s-a gasit escheria coli in gat; am urmat 2 serii de antibiotic conform antibiogramei si cu greu a cedat dupa un vaccin pe termen lung.
acum in urma unei raceli ce mi-a activat refluxul gastro m-am trezit cu aceeasi problema, simptome identice parca in plus fata de prima data simt ca si cand as avea o galma in gat pe partea stanga si starea de voma mai accentuata, astfel incat "am furat startul" si am facut direct exudatul.
rezultatul dupa cum banuiti este previzibil: e coli+ stafilococ alb+ levuri
care e cauza?????va spun ca m-a terorizat de-a dreptul..
de unde tot imi apare nenorocirea asta in gat?
fac mentiunea ca nu am bagat "nasul" pe nicaieri, ca sunt maniac cu curatenia si evit sa beau sau sa mananc de oriunde.. asa ca nu astept vreun misto de la cineva; daca are cineva o solutie sau s-a confruntat cu ceva similar si a reusit sa scape de el, il rog sa o posteze.
m-am saturat de starea rea creeata de magaria asta, ce e de facut???
chiar nu vrea sa moara?

Ultima oară modificat de cristiann pe 08 Feb 2010, 19:47, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Escherichia coli in gat
MesajScris: 08 Feb 2010, 12:04 
Neconectat

salut!
nu pot spune ca m-am confruntat cu aceeasi problema, insa era ceva asemanator. De ani de zile, mai precis din liceu, acum indreptandu-ma spre 40 de ani, aproape in fiecare dimineata, aveam o mizerie in gat, mai exact o flegma. Daca nu ma trezeam cu mizeria in gat dimineata, de multe ori ma trezeam ca-mi cade de undeva din cap in gat cand mi-era lumea mai draga. Perioadele cu frecventa mare erau iarna si primavara. Intr-un final am facut exudatul faringian. Rezultat: stafilococul auriu. Tratament: antibiotic x, y, z si nici o ameliorare. Cand eram copil - 8-10 ani - am fost diagnosticat cu sinuzita, dar parintii au refuzat operatia, optand pt. infuzii si cure de 3 luni de litoral an de an. Bineinteles ca boala s-a cronicizat si focarul s-a patrat in sinusuri.
Cum tot repetam exudatul dupa fiecare antibiotic si nimic, la un moment dat am facut analiza la Sp. Cantacuzino si in urma rezultatului mi s-a propus ca tratament autovaccinul. Am facut injectiile o luna, in fiecare zi cand bratul stang, cand bratul drept. Am repetat analiza si nu mai aveam stafilococul. Scapasem de el, dar de flegme tot nu scapasem. Hotarat sa vad care e treaba, am facut si o radiografie la sinusurile frontale si mi s-a confirmat diagnosticul din copilarie. Au urmat punctiile - o procedura .....no comment, unde n-am "produs" nimic. Pe urma tratament cu .... nici nu mai stiu ce si pe deasupra si aerosoli la Sp. Coltea - la niste aparate care erau dinaintea primului Razboi Mondial si.... cum nu se intrevedea nici o ameliorare am renuntat. Dar nu mai aveam stafilococul!
Bunica mea are E. Coli rezultat in urina, de peste 10 ani. E posibil sa aiba si in gat.... spun asta pentru ca exudat n-a facut. I-au facut cei de la Sp. Cantacuzino autovaccin si la fel ca mine a mers o luna la injectii, dar E. coli e bine-merci in continuare prezent in urina ei.
Iti recomand sa incerci totusi sa faci un autovaccin la Sp. Cantacuzino. Nu e scump, daca ai asigurare e gratis, sau platesti foarte-foarte putin. Iar daca ai flegme sau alte mizerii fa-ti si o radiografie. E posibil sa ai o sinuzita dobandita mai devreme sau mai curand. Unii pot scapa de ea, altii raman cu ea pe viata, ca in cazul meu pt. ca de fapt s-a cronicizat.
Succes!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Escherichia coli in gat
MesajScris: 08 Feb 2010, 19:40 
Neconectat

interesant raspunsul tau, iti multumesc mult pt el, voi incerca si varianta asta.
mi-a mai aparut e coli in vara, atunci am luat un antibiotic C............ foarrrte tare, doua serii 7 si apoi 10 pastile si cum spuneam nu am scapat de el!
dra mi-a prescris dupa ce l-am terminat vreo 10 fiole de vaccin C.............. tot de la Cantacuzino.
ei bine l-am facut si mi-a cedat vreo 4 luni...pana in ianuarie
acum a reaparut si ma dispera de-a dreptul, cred ca e mult mai afurisit escherichia coli pur si simplu nu vrea sa dispara.
crede-ma ca ma dispera, da niste stari si senzatii f rele, oboseala, nervozitate, usoara stare febrila, uneori stare de voma, jena in gat, ameteala, uneori jena abdominala... si lista continua, nu stiu cum m-am captusit cu el-ea, dar stiu ca trebuie sa se termine ca efectiv nu se mai poate.
am facut radiografia, ca probleme la sinusuri ar fi numai o deviatie de sept.
e greu de crezut ca in zilele noastre o bacterie produce atata rau si disconfort, insa asta e realitatea.

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]