Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 08 Sep 2010, 07:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: dureri de cap, tiuit de urechi
MesajScris: 13 Dec 2006, 21:37 
Neconectat

salut, am si eu o problema care ma deranjeaza de o luna jumatate.
am dureri de cap imi tiuie urechile si simt o usturime pe nas...
acum ceva timp am fost la medic si mi`am facut tot felul de analize... mi s`a spus ca nu am nimic... totul este pe fond nervos si intr`adevar m`am simtit mai bine apoi o saptamana... dar durerile au revenit. Si mai nou am probleme si cu digestia... in sensul ca simt ca sunt balonat, dar atat... ma gandesc totusi ca poate este de la calciu magneziu zinc pe care il tot iau. pe langa asta mi`a dat si un analgezic quatolin sau cam asa ceva dar
nu prea il vad sa`si faca efectul si in plus... il iau aproape zilnic. Durerile nu sunt puternice si nu sunt in acelasi loc neaparat... este o durere infundata deosebit de enervanta. nici macar nu stiu daca am postat in sectiunea care trebuie, si imi cer scuze daca nu m`am orientat corect. Va multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: dureri de cap, tiuit de urechi
MesajScris: 13 Dec 2006, 22:51 
Neconectat

De cca.un an am o salivatie abundenta.De sase luni pe la ora 17 am temperatura 37,2-37,3 si o stare de continua oboseala.La termografie s-a identificat o infectie sinusuri maxilar si frontal plus gat.In sase luni am facut 4 analize ale sputei,toate pozitive - escherichia coli.Tratamente cu 4 antibiotice diferite,date de antibiograme ca fiind sensibile,nu au avut efect.Mentionez ca am acasa un aparat cu ultrasunete pentru aerosoli si Bioptron.Astept sfaturi de la dvs.si ajutor de la natura.Multumesc.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2006, 16:43 
Neconectat

Buna,
Daca exista certitudinea ca aceste tiuituri(tinitus) sa fie rezultatul unei proaste circulatii a sangelui,merita sa incercati GINKGO BILOBA .
Uneori aceasta afectiune este legata de faptul ca la urechea interna nu ajunge destul sange,alteori administrarea in mod abuziv a aspirinei,alcoolului,
cafeina,chiar antibiotice pe termen indelungat,otite.
Daca simtiti acele tiuituri odata cu pulsul este legat de circulatia/presiunea sangelui.
Daca lucrati intr-un mediu unde sunteti expus la un zgomot prea mare-atunci nu este de prea mare folos,eliminati zgomotul!?!
Totusi merita sa incercati cu aceasta planta,se gaseste sub forma de capsule-o formula usor de administrat,putand avea unele rezultate/efecte pozitive.
In farmaciile naturiste puteti gasi produsul GINKGOBIL(30/60/100 CAPSULE)-recomandat in acufene/tinitus.
Mai exista Ginkgo Biloba C-recomandat in diferite tulburari ale circulatiei sanguine cerebrale,insuficienta circulatorie periferica.
Putei incerca acupunctura,eliminati cafeaua si alcoolul(astfel vedeti efectul).....
Multa sanatate!

Sus

MesajScris: 14 Dec 2006, 18:26 
Neconectat

subscriu si eu la cele spuse de carmen-daniela.
produsul se mai gaseste in farmacie si sub numele de bilobil.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Dureri de cap, tiuit de urechi
MesajScris: 23 Dec 2006, 16:29 
Neconectat

Buna. Si eu ma consfrut de vreo o luna cu dureri de cap mai ales la nivelul cefei. am citi in niste postari ca pot fi ceva probleme cu hipofiza. la ce medic ar trebui sa ma adresez? endocrinolog? eu as vrea sa-mi fac o tomografie dar cam cat costa si cum se face k mie inca nu mi s-a facut. va rog sa-mi dati niste detalii.
merci mult

Sus

MesajScris: 24 Dec 2006, 21:56 
Neconectat

Buna,ar trebui sa faci un control oftalmologic durerile sar putea sa le ai de la o afectiune a ochilor.succese

Sus

MesajScris: 30 Dec 2006, 01:50 
Neconectat

Este foarte posibil ca aceste dureri sa fie provocate si de afectiuni de natura oftalmologica; pana acum vreo doua luni, sufeream de migrene ingrozitoare care ma tineau si 3 zile si nu treceau nici cu algocalmin, nici cu quarelin, nu mai zic de paracetamol sau ...aspirina! In urma unui control am aflat ca aveam conjunctivita (din cauza calculatorului); am tratat afectiunea si au disparut si durerile de cap. Oricum cele mai bune remedii sunt cele naturiste si pe moment puteti folosi fasconal sau antinevralgic. Incercati propolis (luati in fiecare dimineatza), eliminati factorii de stres pe cat posibil, eliminati excitantele (energizante, cafea, alcool etc) si multa odihna. Incercati un complex de magneziu, calciu si zinc; tiuitul ar putea fi cauzat de lipsa magneziului. Sanatate!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Dureri de cap
MesajScris: 09 Ian 2007, 12:53 
Neconectat

Bine v-am gasit si La multi ani. Un an nou bun si sanatate maxima va doresc tuturor. Fie ca 2007 sa va aduca tot binele din lume.
Va scriu ca am auzit, in ultima vreme, tot mai multa lumea plangandu- se de dureri de cap. Ele pot fi de orice natura, pe orice parte a capului, cu sau fara tiuituri, cu sau fara dureri de ochi, lacrimari, ameteli sau greata. Eu am o durere de cap fluctuanta, cand mai intensa cand mai putin intensa, dar care nu cedeaza la nimic. Nu mai stiu ce sa iau si, in concluzie, nu mai iau nimic si stau asa pana cand nu am sa o mai suport. Daca stie cineva vreun medicament minune, va rog sa imi spuneti si mie. Durerile sunt si noaptea. Ma culc cu duerea, ma trezesc cu ea. Aproape ca suntem surori. Stiu ca exista un medicament efervescent, in pui in apa, il bei si gata - trece durerea. Dar nu mai stiu cum se numeste. Dac stie careva dintre voi, il rog sa-mi spuna si mie. Multumesc si sa auzim numai de bine. Cu mult drag, Mari.

Sus

MesajScris: 28 Sep 2008, 12:39 
Neconectat

Si eu m-am confruntat cu asemenea dureri de cap si tiuit de urechi ,sant super fara probleme.Trebuie obligatoriu in primul rand sa elimini stresul incepand cu gandire pozitiva,trebuie pus suflet bun in toate,sa te rogi mult si sa zici zilnic:"Doamne ajuta-ma sa nu fac rau la nimeni",zambeste la orice lucru ca e viu sau ca e obiect nu conteaza , apoi ai sa vazi ca durerile de cap se amelioreaza ,in plus un consum de apa plata sau de la izvor curata cca 1,5-2 litrii pe zi iar in timp ce o bei gandeste ca-ti curata toate organele incepand de sus in jos si tot raul il vei elimina.Multa sanatate si succes !

Sus

MesajScris: 24 Apr 2009, 22:52 
Neconectat

Buna seara, hristos a inviat

am dureri de cap usoare si tiuit de urechi de vro 6 luni, din cauza tiuitului intru in panica, am consultat un psihiatru care mia dat un tratament ,cipralex si rivotil dupa 4 zile de tratament nu am mai putut manca nimic, dupa care am intrerupt tratamentul brusc si am intrat in insomnie, nu am dormit 3 nopti la indemnul farmacistei am luat cete o jumatate de pastila rivotil si am inceput sa dorm, dupa o perioada am mers la alt medic care mia dat un nou tratament coaxil si calmepalm intr-o perioada de 2 sapt mam simtit foarte bine dupa care mia luat pofta de mancare si nu am mai putut lua tratamentul si am inceput sa nu mai dorm si tiuitul nu dispare, a inceput sa accentuieze mai tare ce sfaturi imi puteti da si cum asi putea gasi remediu.
va multumesc anticipat!

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]