Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: dinti albi
MesajScris: 31 Ian 2007, 22:36 
Neconectat

AVETI MARE GRIJA LA CEEA CE FOLOSITI.EU AM VAZUT O RECLAMA LA TV, AM CUMPARAT ACEL PRODUS(AM VOIE SA-I SPUN DENUMIREA?, AM FOLOSIT,AM AVUT REZULTATE BUNICELE, DAR ACUM AM MARI PROBLEME CU SMALTUL.

Sus

MesajScris: 02 Feb 2007, 10:26 
Neconectat

da,si eu folosesc si Favident,si este la fel de buna.Defapt noi folosim intercalat,pe care pica mana,dar sant toate cu argila,si pasta si praful.este natural,ceea ce e OK

Sus

MesajScris: 10 Apr 2007, 14:33 
Neconectat

Eu am avut o discutie cu doctorita mea stomatolog, legata de albirea dintilor. Dansa este impotriva, pe motiv ca orice tratament de albire, practic ataca smaltul si mai devreme sau mai tarziu se vor vedea urmarile. Pe mine m-a convins sa-mi las dintii asa cum sunt de la mama natura (cu o tenta galbuie dar nu chiar asa urati:lol:). Insa mi-a povestit ca unii pacienti insista pentru albire si atunci... ,,clentul nostru-stapanul nostru".

Sus

MesajScris: 27 Apr 2007, 17:27 
Neconectat

e destul de simplu o data pe saptamina folositi bicarbonat dimineata cind te speli pui putin bicarbonat peste pasta de dinti si va spalati normal bicarbonatul e un bun antibacterian sper sa nu aveti carii:lol::idea:

Sus

MesajScris: 28 Apr 2007, 14:48 
Neconectat

as vrea sa stiu de unde se poate cumpara acel praf pentru albire FAVIDENT?

Sus

MesajScris: 02 Mai 2007, 16:09 
Neconectat

am vazut reclama la un baton pt albirea dintilor numit rembrandt,din cate am inteles este si ieftin,costa 15 dolari sau cam asa ceva,dar nu am idee unde se gaseste.
mai sunt si benzile de albit de la CRESt,dar bineinteles ca la noi nu se gasesc.:(
si eu am vrut sa fac albire la stomatolog dar nu prea a vrut,mi-a spus ca nu e nevoie si ca pot aparea carii din cauza deteriorarii smaltului:( din cauza trat de albire.
pana sa apara ceva mai bun,eu ma spal cu colgate advanced whitening si parca chiar am dintii mai albi;) dar o folosesc cam de o jumatate de an cred..

Sus

MesajScris: 31 Aug 2009, 10:43 
Neconectat

FETELOOOOOOOOOOOOOOR,SA NU CUMVA SA MERGETI LA STOMATOLOG SA VA FACETI ASA NUMITA ALBIRE A DINTILOR.Sa va spun si de ce: contine acizi care ataca smaltul dintilor,albirea necesita o alta albire apoi si tot asa,iar smaltul se crapa pur si simplu.
Sub smalt se afla dentina,care este de culoare galbena;cu cat dintii vostrii sunt mai galbeni cu atat stratul de smalt e mai subtire sau dentina e mai galbena(are nuante diferite de la persoana la persoana).Cele pe care le vedeti voi la tv au fatzete de ceramica(ca sa fiu pe intelesul vostru,ca o imbracaminte a dintilor),nu au dintii albi pentru ca isi fac albiri.
Un medic bun nu face albiri,eu va spun pentru ca am medici in familie iar eu sunt viitor medic stomatolog,iar ceea ce v-am scris am invatat in facultate.Sanatate va doresc,si felicitari ca inainte sa actionati,va documentati!

Sus

MesajScris: 31 Aug 2009, 10:46 
Neconectat

PS: cel mai bun mod de a albi dintii este sa pui un praf de bicarbonat in zeama de lamaie si sa iti clatesti dintii cu ea,are acelasi efect estetic cu MAREA DIFERENTA CA NU PUNE SANATATEA DINTILOR ABSOLUT DELOC IN PERICOL(NU EXAGERATI CU PRAFUL DE BICARBONAT)

Sus

MesajScris: 01 Sep 2009, 10:21 
Neconectat

DrAnelisse,
Acum au aparut pentru albirea dintilor o multime de paste de dinti,Enamel Protect, 3D White Expert de la Blend- amed, si marca Colgate White in 14 zile, bicarbonatul este de domeniu vechi si nu se mai foloseste.

Sus

MesajScris: 31 Oct 2009, 22:47 
Neconectat

Oameni,buni!!! Folositi pasta de dinti Glister(27,50 ron),Apa de gura (40 ron),periute set de 4 (40 ron),ata dentara (15 ron) si spray pentru gura (20 ron) din gama Glister -Amway.igiena orala.! Si va asigur ca veti avea dinti sanatosi si foarte albi.Le puteti comanda de pe internet sau din magazinele din Bucuresti! Numai bine ...si nu abuzati cu bicarbonatul..! Succes in albirea dintilor!

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]