Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 08 Sep 2010, 07:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ciuperca la unghie
MesajScris: 24 Ian 2009, 23:51 
Neconectat

Eu am unghia mare de la piciorul drept cu ciuperca de prin 2000. Nu stiu de unde am luat-o. N-am tratat-o si prin 2005 a inceput si la degetul mare de la celalalt picior, probabil de la sosete. Atunci am fost la medic si mi-a prescris lamisil. Am facut teste pentru rinichi si ficat pentru ca lamisilul este foarte periculos, un medicament tare. Si am luat o tura de 3 luni. Am facut pauza necesara pentru a vedea daca este vreun rezultat. Unghia dela piciorul stang si-a revenit, dar cealalta nu. Asa ca am mai luat aproape 3 luni, pana a inceput sa ma intepe la ficat si am renuntat. De vreo jumatate de an a inceput din nou la stangul ceva, nu stiu exact ce. Nu cred ca e tot aia pt ca nu doare cum s-a intamplat inainte.
Am facut un control la cineva care face tratamente naturiste, dar cum spunea una dintre voi, n-am fost in stare sa ma tin de el. Mi-a dat un amestec din plante medicinale din care trebuia sa fac un ceai pe care sa-l folosesc la spalatul picioarelor in loc de apa si apoi sa un unghia cu o crema tot naturista. Asta in fiecare seara.
Unghia de la piciorul drept nu a crescut deloc de vreun an desi am tot taiat din ea ca sa-i fac loc, m-am gandit eu. Ma bucur intr-un fel ca nu a crescut pentru ca pana acum crestea una si murea si sub ea alta si tot asa. Ma deranja tare cand eram incaltata.
Cert e ca m-am saturat sa nu pot purta sandale si sa-mi tot ascund degetele.
Si daca va intrebati, igiena picioarelor e pe primul plan la mine, dar degeaba.
Va voi urmari in continuare sfaturile si poate ma adun si ma tin de unt tratament naturist pana la urma. Bafta!

Sus

MesajScris: 21 Mar 2009, 20:11 
Neconectat

si eu am aceeasi pb :(.voi incerca varianta cu otetul de mere si miere, dar mai am o intrebare...cand trebuie schimbata incaltamintea?presupun ca trebuie taiata toata unghia infectata, toate ustensilele pentru pedichiura schimbate şi toata incaltamintea schimbata... astept raspuns de la cei care au scapat de ea.multumesc

Sus

MesajScris: 07 Apr 2009, 22:53 
Neconectat

am si eu o problema...mama mea are diabet de vreo 20 de ani...in acest moment are doua unghii la degetele de la picioare care sunt foarte groase si nu le mai putem taia nici macar cu un cleste de unghii....poate ma ajutati cu un sfat pentru inmuierea acestor unghii....multumesc anticipat

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]