|
Eu am unghia mare de la piciorul drept cu ciuperca de prin 2000. Nu stiu de unde am luat-o. N-am tratat-o si prin 2005 a inceput si la degetul mare de la celalalt picior, probabil de la sosete. Atunci am fost la medic si mi-a prescris lamisil. Am facut teste pentru rinichi si ficat pentru ca lamisilul este foarte periculos, un medicament tare. Si am luat o tura de 3 luni. Am facut pauza necesara pentru a vedea daca este vreun rezultat. Unghia dela piciorul stang si-a revenit, dar cealalta nu. Asa ca am mai luat aproape 3 luni, pana a inceput sa ma intepe la ficat si am renuntat. De vreo jumatate de an a inceput din nou la stangul ceva, nu stiu exact ce. Nu cred ca e tot aia pt ca nu doare cum s-a intamplat inainte. Am facut un control la cineva care face tratamente naturiste, dar cum spunea una dintre voi, n-am fost in stare sa ma tin de el. Mi-a dat un amestec din plante medicinale din care trebuia sa fac un ceai pe care sa-l folosesc la spalatul picioarelor in loc de apa si apoi sa un unghia cu o crema tot naturista. Asta in fiecare seara. Unghia de la piciorul drept nu a crescut deloc de vreun an desi am tot taiat din ea ca sa-i fac loc, m-am gandit eu. Ma bucur intr-un fel ca nu a crescut pentru ca pana acum crestea una si murea si sub ea alta si tot asa. Ma deranja tare cand eram incaltata. Cert e ca m-am saturat sa nu pot purta sandale si sa-mi tot ascund degetele. Si daca va intrebati, igiena picioarelor e pe primul plan la mine, dar degeaba. Va voi urmari in continuare sfaturile si poate ma adun si ma tin de unt tratament naturist pana la urma. Bafta!
|