Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 01 Aug 2010, 01:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: capsula de slabit arpfarm
MesajScris: 17 Mar 2010, 14:14 
Neconectat

Buna. As vrea sa stiu daca a luat cineva capsula de slabit arpfarm si daca intr-adevar a slabit. Eu am luat in urma cu un an, super slim. am slabit intr-o luna 6 kg. Dupa vre-o 6 luni , le-am pus la loc. Am incercat iar cu super slim,dar n-am reusit sa mai slabesc. As vrea sa incerc capsula de slabit, nu stiu daca voi slabi cu ea. Ce sa fac?

Sus

Subiectul mesajului: Re: capsula de slabit arpfarm
MesajScris: 10 Iun 2010, 12:48 
Neconectat

habar n-am...mai bine am tine o cura de detoxifiere apoi slabire si mult sport ca sa ne mentinem...
eu iau in momentul de fata unele chinezesti dar n-am slabit un gram...si le iau de vreo 2 sapt...
DESI SANATOASE NU CRED CA SUNT PT ORGANISM.....

Sus

Subiectul mesajului: Re: capsula de slabit arpfarm
MesajScris: 11 Iun 2010, 14:42 
Neconectat

Eu iau capsula de slabit de 23 de zile....si am slabit doar 3-4 kg. Spun doar ptr ca la cat de putin am mancat cred ca slabeam si fara ea atata. Intradevar, iti reduce pofta de mancare, dar daca nu ai grija sa mananci totusi, patesti ca mine si incepi sa ai super dureri de stomac. In rest ca efecte, am avut insomnii care mie una chiar mi-au daunat (fiind in sesiune si nu m-am putut odihni, iar acum pur si simplu nu mai fac fata, ma simt groaznic), mi-a marit pulsul rau (de la 82 inainte, acum am intre 103-105 cand stau linistita), uneori simteam ca mi-o ia inima razna (palpitatii), stare usoara de greata cateva minute pe zi dupa care trece....si in ultimele zile, ameteli, cred ca am devenit amenica. Acum, e decizia ta daca vrei sa le iei. Spor la slabit.

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]