Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 10:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: buna
MesajScris: 13 Iun 2010, 19:41 
Neconectat

stie cineva un produs eficace pentru arderea grasimilor de pe abdomen si de pe solduri? sant disperata va multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: buna
MesajScris: 14 Iun 2010, 15:23 
Neconectat

Poti incerca un regim f sarac in grasimi (sau daca iti e greu sa renunti la mancare poti lua pastile de slabit ca mine, ptr ca ele iti reduc pofta de mancare si mai ales de dulciuri :D ) combinat cu o crema anticelulitica. Am urmarit o emisiune care compara mai multe creme. Printre ele era si cea de la nivea, care a iesit ca fiind cea mai buna, cu toate ca era cea mai ieftine...chiar la jumatate de pret fata de celelalte.

Sus

Subiectul mesajului: Re: buna
MesajScris: 15 Iun 2010, 21:48 
Neconectat

lisalisa de ce nu incerci putina miscare sala de exemplu iar dc nu ai timp si nici bani ca este scumpa sala iti recomand alergare prin parc este super buna in arderea grasimi si pt o conditie cardio mai buna si sa renunti la mancaruri grase de exemplu mananca salate ce fel de salata vrei tu dar fara maioneza,smantana,etc.si o sa scapi asta este parerea mea iar cea cu pastilele nu mi se pare un lucru bun pt ca le ei dar sincer nu stiu cat o sa te ajute.poti manca dimineata sau la 12 dc vrei lapte degresat amestecat cu fulgi de ovaz gen musli sau fitnes,multe fructe care fac bine in aceasta perioada,grisca combinata cu iaurt iar foarte buna sau in loc de hrisca poti combina musli sau fitnes-ul,nu ai voie paine ,paste fainoase,carne,banuiesc ca ti-ai dat seama ce inseamna mancare cu grasimi.

altceva ce pot sa iti spun spor la treaba si sper sa te ajute iar dc vrei sa afli mai multe iti recomand sa te duci la o sala si sa intrebi mai multe lucruri acolo si iti va spune cu mare drag ce trebuie sa iei,sa mananci. pa pa

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]