|
Violete,ai incredere in brevoxyl.Eu am 25 de ani, si pana pe la 20 nu am avut probleme cu tenul.De cand am venit in iasi, apa de aici fiind ffff tare, mi-am nenorocit tenul.Pana acum 2 ani, cand mi-a dat cineva Brevoxyl adus din Anglia, credeam ca n-o sa scap niciodata de probleme.Am folosit normaderm de la vichy,care e 600000si se termina in 2 sapt, dar degeaba.Ma saturasem sa dau bani aiurea si ma saturasem si de dermatologi.Nu mai am incredere in ei. Dupa o sapt de brevoxyl eram descurajata,mi se ducea pielea de pe fata, si nu prea se vedeau imbunatatiri;dar am avut rabdare si...sunt foarte multumita. Ma bucur ca am aflat unde se poate gasi si la noi, ca mi-e rusine sa mai merg cu sarut mana, mai ales ca pers.respectiva nu-mi ia bani cand imi aduce.Acu il folosesc rar,trece chiar o sapt fara sa ma dau. Mai apare cate un cos(mai ales in acea perioada a lunii), dar nu mai e ce a fost.nu-mi vine sa cred. Asa ca ai rabdare, si nu te speria dak la inceput te iriti.Ptr inceput foloseste-l o data pe zi, seara, si dimineatza o crema hidratanta care-ti prieste tie. Te-am pupat
|