|
Off...acneea asta!!!:(( De vreo luna mi'a reaparut shi mie...Am mai avut acum catziva ani o acnee f urata:p frunte,obraji ,barbie...toata fatza eram plina shi am fost la un dermatolog in Tulcea.Nu ii mai shtiu numele shi nici nu mai tzin minte unde se afla cabinetul,insa cert este k atunci mi'a recomandat sa iau nijte antibiotice Klabax,zinerit shi apa termala.Tratamentul cu Klabax tzine 10 zile shi se iau o pastila la 12 ore.Am avut un ten foarte curat dupa aceea.Nu imi venea sa cred.Sincer va zic.!!!Iar acum dupa cum am spus acneea a reaparut.Nu pot sa imi sxplic care e motivul...Am fost din nou la un dermatolog,unul destul de bun,shi mi'a dat un tratament de care nu am fost edloc multzumita asha k am realuat tratamentul primului doctor,insa spre dezamagirea mea nu a mai avut efect.Probabil k nu ishi mai face efectul la mine,kiar nu pot sa imi explic...Incepand d azi am inceput sa folosesc brevoxyl shi sper sa aibe rezultate bune...Kiar imi doresc.Vreau k de sarbatori sa am fatza curata!!!Oare o sa ishi faca efectul asha de repede???::*:*:*
|