Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 10 Sep 2010, 11:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Brevoxyl
MesajScris: 02 Dec 2008, 23:34 
Neconectat

buna!si eu am inceput tratamentul cu brevoxyl l-am gasit la farmaciile sensiblu,insa il folosesc de vreo 3 saptamani insa...nu prea are efect.cosuri nu prea mi-au mai aparut ce-i drept,insa eu am niste pete rosii in lokul cosurilor pe kre le-am avut....si vad k nu se duc delok......ma gandesc k poate ma uit de multe ori in oglinda sa vad daca s-a mai intamplat ceva si nu vad schimbarile care se produc,ast daca se produc...nu stiu......deocamdata nu ma pot pronunta...inainte am folosit isotrexin....iar doctorul mi=-a sp sa intrerup tratamentul cu isotrexin si sa incep cu brevoxyl.....nu stiu ce sa sp de el....am vazut k voi st multumiti...aaaa eu insa nu am avut mancarimi si senzatii de arsura...roseala am observat k atunci knd ma dau se mai accentueaza putin insa ...se duce in timp.....nu stiu ced sa zic.....pop

Sus

MesajScris: 04 Dec 2008, 01:29 
Neconectat

Off...acneea asta!!!:(( De vreo luna mi'a reaparut shi mie...Am mai avut acum catziva ani o acnee f urata:p frunte,obraji ,barbie...toata fatza eram plina shi am fost la un dermatolog in Tulcea.Nu ii mai shtiu numele shi nici nu mai tzin minte unde se afla cabinetul,insa cert este k atunci mi'a recomandat sa iau nijte antibiotice Klabax,zinerit shi apa termala.Tratamentul cu Klabax tzine 10 zile shi se iau o pastila la 12 ore.Am avut un ten foarte curat dupa aceea.Nu imi venea sa cred.Sincer va zic.!!!Iar acum dupa cum am spus acneea a reaparut.Nu pot sa imi sxplic care e motivul...Am fost din nou la un dermatolog,unul destul de bun,shi mi'a dat un tratament de care nu am fost edloc multzumita asha k am realuat tratamentul primului doctor,insa spre dezamagirea mea nu a mai avut efect.Probabil k nu ishi mai face efectul la mine,kiar nu pot sa imi explic...Incepand d azi am inceput sa folosesc brevoxyl shi sper sa aibe rezultate bune...Kiar imi doresc.Vreau k de sarbatori sa am fatza curata!!!Oare o sa ishi faca efectul asha de repede???::*:*:*

Sus

MesajScris: 06 Dec 2008, 23:15 
Neconectat

Eu recomand cu caldura brevoxyl.Este cu adevarat eficienta crema, am fost foarte multumita de rezultate dupa ce am folosit-o.singura problema este ca dupa ce o folosesti o perioada mai indelungata nu mai are efect....deci este foarte probabil ca problemele sa revina.cel putin asta am patit eu si m-am vazut nevoita s o iau de la capat cu alt tratament:cry:

Sus

MesajScris: 13 Ian 2009, 18:41 
Neconectat

Sal.. as vrea si eu sa stiu daca brevoxyl e buna si contra petelor cauzate de acnee. Ms :)

Sus

MesajScris: 29 Iun 2009, 15:28 
Neconectat

atentie!! nu folositi brevoxyl dupa capul vostru, este prea puternic pt a fi folosit, asa cum spunea o fata aici, zilnic! se foloseste d 2 ori p sapt, asta in functie de gravitate. in orice caz, consulta un medic, un farmacist, acesta va sti sa-ti spuna cat d des tb folosit. normal k te ustura fata d nu poti dormi dak il folosesti zilnic!

Sus

AfiÅŸează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2 [ DST ]