|
Buna! Initial am postat un mesaj in legatura cu blefarita la un alt topic (mesaj pe care l-am sters ulterior)deoarece nu vazusem ca deja era un astfel de subiect " drag sufletului meu" . Ce sa va zic, citind subiectul cu pricina m-am gandit ca inca mai sunt sperante si pentru mine (imi cam luasem gandul). Si eu sufar de aceasta afectiune si mi-as dori din toata inima sa mai posteze aceste doamne minunate care au incercat metodele exupse aici si sa ne spuna cum se prezinta afectiunea acum ,azi. Tratamentul pentru fetitza lui ANAMIRELA a dat rezultate pe termen lung? Este foarte interesant de stiut iar pentru mine ar fi mai mult decat necesar ca sa stiu. Si eu am aceasta afectiune de ani de zile si inca o "duc" cu mine, dupa multe si multe tratamente si opinii cum ca: "ma va insotii toata viata" am ajuns si eu la medicul homeopat in alta conjunctura si implicit s-a ocupat si de blefarita mea, problema ptr care m-am dus la el a fost rezolvata dar blefarita a ramas inca; nu este la fel de "violenta" dar simptomele sunt aceleasi (scuame pe pleoape si caderea implicita a genelor, roseata ochilor, usturime, sensibilitate la lumina, etc.). Nici nu credeam ca voi auzi vreodata ca cineva s-a vindecat de aceasta afectiune, desi mereu am sperat si nici discutii multe pe aceasta tema nu sunt in general, de aceea ar fi important sa stiu daca din Februarie pana acum tratamentul fetitei lui ANAMIRELA a fost la fel de eficient ca la inceput. Astept cu mult interes un raspuns si chiar as vrea sa iau legatura cu ANAMIRELA pentru a ma indruma si pe mine la acel medic dermatolog (eu am suferit si de dermatita seboreica si nu m-as mira daca nu cumva de aici mi se trage totul, sau invers... cine mai stie!). Adresa mea de email este selonawal@yahoo.com Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns si... Multa sanatate!
|