Loading

Am uitat parola   |   Nu ai cont? Inscrie-te 

Prezentare Confidentialitate

Forum NaturaPlant

NaturaPlant.ro

Discuta si citeste acum despre produse naturiste, cure de slabire, celulita, ejaculare precoce,potenta,sani frumosi si despre multe alte afectiuni.
Acum este 27 Iun 2017, 17:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 23 Apr 2007, 12:46 
Neconectat

Membru din: 23 Apr 2007, 01:00
Mesaje: 7
vad foarte multi "patiti" in threadul asta care au apelat la terapii de la vraci (cum zicea cineva -doamna cutare din orasul x-). daca nu au judecata ce vina are restul lumii? atit timp cit medicamentul are aprobari si sunt in lume v 10-15 cazuri de intoxicatii in ultimii 20 ani ceva nu e asa grav pe cit se spune. daca iei concentratii foarte mari, de 5-10x peste doza in 2-3 ani patesti ceva, cu orice medicament ar fi. iar daca va e frica de produse comerciale se poate fabrica acasa f usor de cineva cu cunostinte minime de chimie, cautati pe net. problema la noi e ca nu se gaseste de cumparat usor argint de puritate mare .999 sau .9999


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 26 Apr 2007, 01:32 
Neconectat

Membru din: 04 Feb 2004, 02:00
Mesaje: 301
Argintul coloidal are dezavantajul ca este indepartat pentru ca reactiile adverse care le da se vad pe piele albastrind-o.
Insa, ce ne facem cu celelalte medicamentele alopate care, in urma consumarii lor, nu lasa urme pe "fata" si lumea nu stie de unde se trag acele reactii adverse...ba mai mult, chiar mor fara niciun fel de reprosuri din partea medicilor spunand cu atata dezinvoltura ca ei au facut tot ce le-au stat in putinta.
Asadar, ca oricare alt medicament alopat, si argintul coloidal e f toxic, nu te omoara dintr-o data ci in timp, ramane doar la latitudinea fiecaruia daca il consuma sau nu, mai ales, ingroasa randurile doar cei care nu cred in tratamnetele naturiste...


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 26 Apr 2007, 21:38 
Neconectat

Membru din: 03 Oct 2006, 01:00
Mesaje: 236
nu puteti face voi recomandari referitor la acest produs ,ca e toxic sau nu,deoarece sinteti in nestinta de cauza;nu e suficient ca voi cititi in stinga si in dreapta;cei care il recomandati cu atita caldura spre a fi utilizat,l-ati incercat pe pielea voastra?e mare diferenta intre a citi informatii pe net si a recomanda crezind ca deja stim totul si sintem in masura sa oferim inform.si noi la rindul nostru;deci mare grija la ce utilizati,ce ingerati,riscati pe pielea voastra;


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 28 Apr 2007, 17:56 
Neconectat

Membru din: 23 Apr 2007, 01:00
Mesaje: 7
coreenii de la LG fac aspiratoare cu cuve tratate cu argint pt a igieniza tot ce se aspira. Samsung fac masini de spalat care spala cu ioni de argint rufele (nanosilver). Hai mai cautati si voi pe google in loc sa va obositi atit sa postati pareri nefondate aici. Si repet, cea mai sigura metoda e sa-l faceti singuri acasa, asta daca producatorul nu ofera detalii despre teste in legatura cu dimensiunile particulelor (nanometri) si PPM (~5 e ok).
Mesaj modificat de autor pe 28.04.2007


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 29 Mai 2007, 21:26 
Neconectat

Membru din: 17 Ian 2007, 02:00
Mesaje: 3
Apa cu Argint coloidal a fost analizata de Institutul de Sanatate Publica al Ministerului sanatatii si familiei din Timisoara precum si de Departamentul de cercetari Alimentare al CCAI Bucuresti si NOTIFICAT de Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti.Toate analizele efectuate au aratat ca APA CU ARGINT COLOIDAL este un produs curat din punct de vedere chimic si microbiologic ,respecta continutul de ~5ppm/L argint coloidal si consumata conform idicatiilor ca supliment alimentar NU PREZINTA RISC PENTRU SANATATEA UMANA.Pe langa toate acestea producatorul detine si Certificat DE Calitate ISO 9001/2000 ptr producerea si distribuirea produselor pe baza de ARGINT COLOIDAL. ACESTA se afla pe lista suplimentelor alimentare la COMISIA EUROPEANA.IAR in ROMANIA ARGINTUL se gaseste pe listele aditivilor alimentari.IN cea ce priveste ARGHERIA (albastrirea pielii)aceasta apare la concentratii foarte mari 3,8g/zi iar cazurile care au aparut nici o data NU s-a consumat argint coloidal fabricat de un producator inregistrat ci instalatii improvizate care nu respecta normele de productie.Consumul zilnic al unei anumite cantitati va face ca organismul uman sa fie protejat impotriva bolilor,va fi intinerit si plin de energie.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 30 Mai 2007, 14:01 
Neconectat

Membru din: 19 Iul 2005, 01:00
Mesaje: 2
Cum lipseste emoticonul cu pupaturi am sa-l trimit doar pe asta :D:D:D
(mi-ati confirmat parerile mele relativ la faptul ca prea usor ajungem sa denigram ceea ce altii au realizat cu ani de munca...)


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 15 Ian 2008, 14:47 
Neconectat

Membru din: 15 Ian 2008, 02:00
Mesaje: 2
NU POT SA CRED ASA CEVA!!!

"ROMANII SUNT DE O PROSTIE INCOMENSURABILA" poate asa este,dar sunt tampiti si idioti cei care nu stiu ce vorbesc,dar vorbesc.

Apa cu argint coloidal este aprobata de ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII.
Argintul nu este toxic,ba chiar din contra este mai mult decat benefic!

Domnul a carui piele i s-a albastrit a luat cantitati mari de argint mineral,nu coloidal,daca spune acest lucru minte.

Până in 1934, când a fost descoperită penicilina, argintul a fost foarte scump, fiind singurul medicament folosit împotriva multor boli ale vremii. ÃŽn ceea ce priveşte utilizarea acestei substanţe nu au fost semnalate efecte secundare negative asupra sănătăţii omului, în afara de o pigmentare albastrie a pieli a celor care consumau aceste substante în cantitaţi foarte mari în starea ei minerală,cum a patit acel barbat din America. Această pigmentare a pielii este de fapt un efect cosmetic inofensiv datorită căreia clasa aristocrată din Europa a obţinut epitetul de „sânge albastru”.

Vechii egipteni, romani şi greci au ştiut de puterea tămăduitoare a argintului. De aceea cei care şi-au permis să mănânce din farfuri şi cu tacâmuri din argint au fost feriţi de boli şi de infecţii, din cauza cărora mureau oameni simpli.

Bunica mea zicea că în perioada de după război nu avea toată lumea frigidere. Cea mai mare problemă a gospodinelor era păstrarea alimentelor cât mai proaspete în timpul verii. De exemplu, bunica reuşea să păstreze laptele o zi în timpul verii fără ca el să se altereze, ceea ce părea puţin probabil ţinând seama de temperaturile înalte. Ea a folosit un aşa zis “truc” pe care l-a învăţat de la mama ei. Şi anume: a luat o monedă de argint, a spălat-o bine şi i-a dat drumul în cratiţa cu lapte iar acesta nu s-a alterat. Bunica nu ştia să-mi explice ce efect a avut moneda de argint asupra laptelui.
Cercetătorii de azi au dat o explicaţie ştiinţifică a acestui fenomen. Când moneda de argint se introduce în castronul cu lapte, el are un dublu efect: stratul superior al monedei de argint se leagă de oxigenul din aer şi se creează o peliculă invizibilă de oxid de argint, care acţionează ca o folie protectoare, nepermiţând pătrunderea altor microorganisme din aer în lapte, iar stratul de argint de pe dosul monedei, acţionează în lapte distrugând microorganismele existente. Această metodă de păstrare a laptelui era cunoscută şi de alţii, nu numai de bunica mea.

Cum acţionează argintul coloidal asupra bacteriilor patogene? Pentru a primi un răspuns corect, vă voi expune rezultatele studiilor efectuate şi publicate în anul 2003 la Universitatea din Texasul de Nord. ÃŽn cadrul acestor cercetări şi experimente, argintul coloidal s-a aplicat pe culturile vii ale diferitelor bacterii patogene. Rezultatul era: bacteriile patogene menţionate, aflate într-o populaţie de 10 milioana până la 1 miliard de unităţi, au dispărut după 2 până la 10 minute de expunere la argintul coloidal. Deci, după aproape 100 de ani de la experimentul dr. Henry Kruk, oamenii de ştiinţă din zilele noastre confirmă efectul neschimbat al argintului coloidal asupra bacteriilor patogene.
Cum explică ei acest lucru? Avem o secţiune a unei bacterii. Putem vedea membrana celulei bacteriei şi interiorul acesteia, adică celula bacteriei. Ce este foarte important de menţionat de la bun început, este faptul că membrana celulei bacteriene are sarcină negativă. Prin urmare ea atrage ionii pozitivi ai argintului, care se adună pe membrana celulei bacteriene şi se lipesc de ea. Astfel, ionii pozitivi ai argintului blochează funcţia de bază a bacteriei, adică reproducerea. Bacteria rămâne vie, dar nu se poate reproduce. Această funcţie a argintului se numeşte funcţia bacteriostatică.
ÃŽn faza a doua, ionii argintului pătrund prin membrana celulei bacteriene în interiorul ei şi blochează enzimele din lanţul respirator şi procesele de oxidare care se produc în interiorul celulei. Cu alte cuvinte, ionii argintului opresc respiraţia bacteriei vii şi ea moare. Această caracteristică este cunoscută în medicină ca funcţie bactericidă a argintului.

De ce afirmă cercetătorii că argintul coloidal distruge viruşii? Iată explicaţia: am menţionat că apa cu argint coloidal conţine ioni de argint cu sarcină pozitivă. Doar în condiţiile obţinerii unei soluţii coloidale de calitate aceşti ioni de argint pot avea diametrul de 0,001 micrometru, adică 1 nanometru. Deci, datorită tehnologiilor moderne de obţinere a argintului coloidal, dimensiunea moleculelor argintului a fost redusă la dimensiunea unei molecule de 1 nanometru. De aici putem concluziona că un ion de argint coloidal este de 20 de ori mai mic decât cel mai mic virus. Astfel că ionii de argint au posibilitatea ca prin procesul de osmoză să penetreze membrana celulară a virusului, să ajungă în interiorul celulei şi să acţioneze asupra lui. Cum? Aproape în acelaşi mod în care acţionează şi asupra bacteriilor. Printr-un proces chimic special care se produce, inhibă, blochează şi leagă de ei enzimele care transportă oxigenul necesar supravieţuirii virusului. Datorită faptului că virusul rămâne fără enzima care îi asigură oxigenul, va avea acelaşi sfârşit ca oricare celulă vie rămasă fără oxigen, fără energie şi hrană. Se va usca şi apoi va muri.
Un exemplu concret care să confirme cele menţionate este cazul unei tinere născute în anul 1975, la care în data de 23 aprilie 2004, a fost depistat (la Centrul Clinic al Serbiei) virusul hepatitei C. Doresc să menţionez că valoarea admisă este 0, în organism nu este permis să existe acest virus. La ea erau peste 3.900.000 de unităţi internaţionale/ml (UI/ml). ÃŽn lunile care au urmat a fost supusă unei terapii, dar fără rezultate îmbucurătoare. A făcut o pauză şi a început să folosească Apa cu argint coloidal timp de 2 luni în mod intensiv. ÃŽn data de 14 noiembrie 2005, în urma curei intensive cu argint coloidal şi-a refăcut analizele. De această dată valoarea era de 5,94 UI/ml. O scădere foarte mare de la 3.900.000 UI/ml la 5,94 UI/ml, un succes total.

ÃŽn anul 1996, dr. Robert Beck, om de ştiinţă din Seatle - SUA, la o dezbatere publică a declarat următoarele: „atunci când cu ajutorul argintului coloidal veţi scăpa de toate bacteriile patogene, de paraziţi şi viruşi, sistemul vostru imunitar va putea respira şi funcţiona normal, aşa cum a fost creat de Dumnezeu”. Ştim cu toţii că atunci când sistemul imunitar este despovărat el se poate lupta şi împotriva cancerului. Eu cred că sistemul imunitar poate face minuni pentru noi.

Argintul NU este dăunător
Argintul nu este un metal greu. Nu este toxic si alergic. Dat fiind faptul ca el este in forma coloidală, orice surplus se va elimina foarte usor din organism si nu se va acumula in ţesuturi. Nu existǎ riscul de supradozaj, iar argintul in forma coloidală nu interacţionează cu alte alte medicamente. Nu este dăunator ficatului, rinichilor sau altor organe,ceea ce este foarte important deoarece se ştie ca majoritatea antibioticelor si a altor medicamente au efecte negative asupra ficatului şi a rinichilor.
De aceea putem afirma ca nu există riscuri ĭn utilizarea apei cu agrint coloidal, iar efectele secundare sunt foarte rar întalnite. Se poate întampla ca la unii bolnavi, în urma ameliorarii initiale, dupa a treia sau a patra zi de folosire a apei coloidale de argint, sa apara simptome cartacteristice gripei, care vor disparea prin utilizarea unei cantitaţi mai mari de apa distilată. La acest efect, cunoscut sub denumirea de „ Efectul Herksheimer” se ajunge uneori in cazul unor boli mai grave,deoarece procesul de eliminare a unei cantitaţi mari de toxine din organism poate ingreuna procesul organelor de eliminare. Acest efect se poate intalni cel mai des in cazul infecţiilor cu bacteria spirohetei şi sifilisului.
Garanţia oficiala a netoxicitaţii argintului este data de Organizaţia Mondiala A Sanataţii care spune: „nu este nevoie de a stabili nivelul de argint in apa, deoarece argintul nu este periculos pentru sanatatea omului”. Urmand aceste indicii, noile standarde ale Uniunii Europene in ce priveşte apa potabila nu au o limita maxima a concentraţiei argintului din apa potabila. Dimpotriva, Organizaţia Mondiala a Sanataţii, Uniune Europeana, precum şi Agenţia de Protecţie a Mediului din SUA, recomanda argintul coloidal ca fiind cel mai puternic dezinfectant folosit in cazul apei potabile cu concentraţia de 80 PPM.
Indiferent însă de calităţile curative ale apei cu argint coloidal, trebuie obligatoriu să aveţi în vedere că această apă este doar un mijloc de ajutorare şi nu exclude vizitele la doctor şi urmarea tratamentului prescris!!!


SPER CA ACUM V-ATI LAMURIT!!!

I SE FACE RECLAMA PROASTA PENTRU CA AR DA FALIMENT TOATE FIRMELE PRODUCATOARE DE ANTIBIOTICE,ACESTEA SUNT TOXICE,NU ARGINTUL!!!

DIANNE SCUZA-MA CA ITI SPUN DAR TU ESTI DE O PROSTIE INCOMENSURABILA! MAI CITESTE,NU TE LUA DUPA ABERATIILE UNUI ASA NUMIT TOXICOLOG CARE STIE MAI PUTINE DECAT BUNICA MEA SI LEANA LUI COSTEL LA UN LOC!


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 16 Ian 2008, 23:16 
Neconectat

Membru din: 26 Aug 2007, 01:00
Mesaje: 24
Eu retin ca am vazut acum ceva timp la TV o doamna care folosise acest produs un timp indelungat si din cauza lui, fata i se facuse gri, cu nuante de violet. M-am speriat de ce-am vazut... Si a fost ditamai scandalul, parca urma sa fie scos de pe piata acest produs.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu argint coloidal
MesajScris: 10 Mar 2009, 07:27 
Neconectat

Membru din: 10 Mar 2009, 02:00
Mesaje: 1
Cei care s-au inalbastrit au folosit argint mineral. Argintul coloidal se obtine nu prin hidroliza cum zic unii ci printr-o modalitate speciala pe baza unui curent foarte slab de tensiune si voltaj mult scazut. Hidroliza disociaza hidrogenul de oxigen si face ca apa sa fie acida, rezultand particule mari de Argint. Apa distilata, in timpul producerii argintului coloidal, devine alcalina pH 8+.

Cum ar putea pigmenta particula de argint coloidal care are dimensiunea de 0,017- 0,024 microni in timp ce o celula are dimensiunea de 10-50 microni?

Cei care cunosc putina anatomie cunosc faptul ca este imposibil ca organismul uman, orice tesut viu dealtfel, sa filtreze o astfel de particula de dimensiuni nanoatomice. Iar argintul coloidal nu e deloc daunator. Sunt marturii care sustin ca s-au tratat de diverse tipuri de infectii si fermenti. Fiind medic am studiat problema cand a fost boom-ul cu argintul care a inalbastrit de a ingrozit lumea la stiri. Argintul coloidal este cu totul altceva. Se obtine greu, in conditii speciale. Si da, este un super antiseptic, exista un medicament standard in marile spitale impotriva arsurilor grave pe baza de argint. Da, un metal..
.. si chiar daca doriti sa stiti o sa fiti uimiti sa aflati ce descoperiri s-au facut pe baza metalelor in domeniu nano-medicinei..

Oare cata inteligenta iti trebuie?

Insa daca a zis la stiri.. dom'le.. ne ingrozim cu totii!


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Apa cu Argint Coloidal
MesajScris: 02 Iun 2009, 08:25 
Neconectat

Membru din: 31 Oct 2006, 02:00
Mesaje: 3
Re: Apa cu argint coloidal Data postarii: 26-01-2007 10:58PM:idea:
Sunt consumator de Apa cu Argint Coloidal.
NU SUNT ALBASTRU dar sunt sanatos!!!
La data inceperii acestui forum consumam aceasta apa si in tot acest timp trecut de atunci am consumat impreuna cu familia si cativa prieteni 17 Litri de Apa cu Argint Coloidal.
Nu mint!! Nu exagerez!!

ROG PE CEI CARE ISI DAU CU PAREREA SA NU O MAI FACA:!::!:

POATE DOAR DUPA CE O INCEARCA;)
Multumim domnului doctor pentru lamuriri.


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum

Căutare după: